(Ν1) Η "Σουλάρα" του ΣΔΟΕ που έφαγε ξύλο στο γραφείο της από θύματα της που έφαγε λεφτά! "Ο αλήτης ο δικηγόρος τα πήρε τα όλα. Εμένα μου έδωσε ψίχουλα" φώναζε. Η υποψηφιότητα της για δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά και το σουλάτσο στα δικηγορικά γραφεία.


Του Άρη Σπίνου

Η δράση της "Σουλάρας" που φιλοδοξούσε να γίνει και δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά, όπου ήταν υποψήφια στις πρόσφατες εκλογές, είναι πασίγνωστη. Όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.

Με το μακρύ ξανθό μαλλί, πηγαινοέρχεται σε γραφεία δικηγόρων, προκειμένου να πάρει πελάτες που έχουν εκκρεμότητες με το ΣΔΟΕ. Να όμως που βρήκε τον μπελά της. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την έριξε συνεργάτης της και δεν της έδωσε τα συμφωνημένα με αποτέλεσμα να μην γίνει η δουλειά! Ο θιγμένος επιχειρηματίας όμως πήγε στο ΣΔΟΕ και τα έκανε "άνω κάτω" ζητώντας πίσω τα χρήματα του. Όπως μάθαμε έχει κατατεθεί και σχετική μήνυση όπου εμπλέκεται και ο Μ.Π., στέλεχος του ΣΔΟΕ. Το περίεργο είναι ότι η Σουλάρα απολαμβάνει ασυλίας στην υπηρεσία  της, ισχυριζόμενη ότι έχει πρόσβαση στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Μάθαμε ακόμα ότι οι "δικαιολογίες" της προς το θύμα της έχουν μαγνητοφωνηθεί!  Η υπόθεση αυτή έχει πολύ ζουμί αφού εμπλέκεται και πασίγνωστος απατεώνας του Πειραιά που παριστάνει τον δικηγόρο ενώ του έχει αφαιρεθεί η άδεια.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται