Ευτυχώς που ο σύζυγος της δημοσιογράφου στο OPEN είναι υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.... και το μάθαμε και οι υπόλοιποι! Συνελήφθη ο καταζητούμενος ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης.


edolio5 team 

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ σε καταζητούμενο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη ο οποίος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη, μετά από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας.

Ο Χατζηβασιλειάδης ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Χολαργό και είχε διαφύγει, συνελήφθη σε επαρχιακή πόλη. Ο ίδιος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της ληστείας από τα πυρά του καλάσνικοφ του 41χρονου συνεργού του Βαγγέλη Σταθόπουλου και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο απ’όπου κατάφερε να δραπετεύσει.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες στο edolio5 αρκετοί δημοσιογράφοι παραπονέθηκαν στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. (δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο η παρουσία του) για την προνομιακή ενημέρωση που έχει το OPEN εξαιτίας του γεγονότος ότι ο σύζυγος της αστυνομικής συντάκτριας είναι υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.!