Ο πανικός... ενός Αντρέα! Εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές από τον Δήμαρχο Αλίμου στο edolio5 μπας και φοβηθούμε να γράφουμε για την υπόθεση που αποκαλύψαμε και στείλαμε στην δικαιοσύνη για την οποία μιλάει όλη η αυτοδιοίκηση! Η αγορά πινάκων ζωγραφικής αξίας 500.000 ευρώ... με απευθείας ανάθεση.


Του Άρη Σπίνου

Έχουμε γίνει φίλοι με την δικαστική επιμελήτρια που την βλέπουμε συχνά πυκνά στα γραφεία μας, κουβαλώντας μηνύσεις, εξώδικα και αγωγές του δημάρχου Αλίμου σε βάρος του edolio5! Προφανώς ο Κονδύλης έτσι πιστεύει ότι θα καταφέρει να μας φοβίσει και να σταματήσουμε να γράφουμε για την υπόθεση που εμείς αποκαλύψαμε και οδηγήσαμε στην δικαιοσύνη που αφορά την αγορά δεκάδων πινάκων ζωγραφικής αξίας 500.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση από τον δήμο. Ήδη η υπόθεση βρίσκεται λόγο της σοβαρότητας της στην εισαγγελία δίωξης διαφθοράς και οικονομικού εγκλήματος και όπως μάθαμε έχει ζητηθεί από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα σχετική ενημέρωση για την πορεία της. Παράλληλη δικογραφία έχει σχηματιστεί και από το ΣΔΟΕ.

Ο δήμαρχος Αλίμου μαζί με δεκάδες άλλα πρόσωπα έχουν καταθέσει ως ύποπτοι με απολογητικά υπομνήματα. Είναι προφανές το δικαίωμα όποιου νομίζει ότι θίγεται να προσφεύγει στην δικαιοσύνη. Υπό αυτήν την έννοια είναι καλοδεχούμενη κάθε νόμιμη ενέργεια σε βάρος μας από τον Δήμαρχο. Αν όμως νομίζει πως πρόκειται να φοβηθούμε, και να σταματήσουμε να ασχολούμεθα με την υπόθεση μάλλον πρέπει να αλλάξει πλευρό όταν κοιμάται το βράδυ. Θα συνεχίσουμε και φυσικά θα είμαστε και μάρτυρες στο δικαστήριο όταν οι κατηγορούμενοι αυτού του σκανδάλου βρεθούν στο εδώλιο αρκετά σύντομα! Δεν ήξερε για εμάς, δεν ρώταγε όμως ;