Αυτός ο έρωτας και αυτό το αγόρι! Ο γυαλάκιας τραπεζίτης και το κυνήγι στην εξώπορτα για να... μην φύγει το Αλβανό τεκνό. Στάσου μύγδαλα!


Του Άρη Σπίνου

Άντε πάλι να σας πούμε άγνωστες λεπτομέρειες για τον βίο και την πολιτεία του συστημικού τραπεζίτη που... αλευρώνει τον κουραμπιέ!   Πριν λίγες μέρες είχαμε κλάματα!. Πρόκειται για τον γνωστό τραπεζίτη με τα γυαλάκια και τον Αλβανό εραστή του. "Μην φύγεις. Θα τρελαθώ αν με εγκαταλείψεις" του φώναζε έξω από την μεγάλη σιδερένια πόρτα της εισόδου. Ο φρουρός (έχει και από δαύτον ο χωριστράκιας τραπεζίτης) είχε μείνει άφωνος από το κατάντημα! Φανταστείτε ποιοι διαχειρίζονται της Ελληνικές τράπεζες!   Εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε ως καλοί άνθρωποι. Τελικά το λυγερόκορμο Αλβανάκι ξαναγύρισε αλλά σε μισή ώρα... πάλι τα ίδια και χειρότερα. Ο Φρουρός αναρωτιόταν αν είναι φύλακας σε σπίτι τραπεζίτη ή στο κλουβί με τις τρελές. 

Σχετικό ρεπορτάζ 

Του φτιάχνουν προφίλ άντρακλα! Ο τραπεζίτης με τα γυαλάκια που μπουκώνει τα ΜΜΕ από τα διαφημιστικά κονδύλια της τράπεζας, για να κρύψουν τις βόλτες του με τα Αλβανάκια στο Ζάππειο. Τα πάρτυ με την κόκα στα Βόρεια προάστια και οι κυρίες με τα τεκνά... των ελευθέρων ηθών.

Quiz N2 για πάσα τιριντάχτα! Ο σιτεμένος τραπεζίτης, τα Αλβανάκια του Ζαππείου, το διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού και τα κοροΐδα που πληρώνουν τα βίτσια του.