Ο Έρωτας... των δικαστών! Ο πρόεδρος εφετών, η "σκληρή" ανακρίτρια, και η βίλα στα Νότια Προάστια. Οι προφυλακίσεις και οι αιτήσεις... που απορρίπτονται!


Του Άρη Σπίνου

Ο Έρωτας ποτέ δεν έβλαψε κανέναν και ιδιαίτερα όταν είναι αρκούντος αποδοτικός... από όλες τις πλευρές!Σούσουρο με υπονοούμενα έχει προκληθεί σε δικαστικούς  κύκλους σχετικά με τον έρωτα τον οποίο φέρεται να βιώνει πρόεδρος εφετών  με γυναίκα συνάδελφό του η οποία υπηρετεί ως ανακρίτρια! Η «σχέση» είναι γνωστή τοις πάση στο χώρο των δικαστηρίων, ωστόσο εκείνο που «ξενίζει» ορισμένους είναι η πλάτη την οποία φέρεται να βάζει ο συγκεκριμένος δικαστής για χάρη της «αγαπημένης» του. Το συμβούλιο το οποίο προΐσταται ο πρόεδρος κρίνει για αποφυλακίσεις ή όχι κατόπιν των αποφάσεων που έχει πάρει... η ανακρίτρια. Καταλαβαίνετε ότι όλα κουβεντιάζονται κατ' ιδίαν και όχι θεσμικά όπως θα πρέπει. 

Ποιος κάνει κουμάντο από τους 2 δεν μπορώ να ξέρω αλλά πάντως όπως μαθαίνω ζουν τον έρωτα τους, ιδιαίτερα τον χειμώνα, δίπλα στο τζάκι μιας νεόκτιστης πολυτελούς μονοκατοικίας στα Νότια Προάστια.