Κάτι "βρωμάει"! Παρά τις 21 μηνύσεις σε βάρος του από γυναίκες αφέθηκε ελεύθερος ο γυναικολόγος με ελάχιστη χρηματική εγγύηση. Τον κατηγορούν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. "Είναι όλα μια σκευωρία"


edolio5 team 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του την Τετάρτη ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας, που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια Ρόδου με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας εισαγγελέως Πρωτοδικών, άφησε ελεύθερο τον γυναικολόγο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως 30.6.2021 και της απαγόρευσης άσκησης επαγγέλματος.

Ο 65χρονο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού κατ' εξακολούθηση της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος γυναικολόγος αρνήθηκε και πάλι κατηγορηματικά τις πράξεις που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του είναι αντιφατικές μεταξύ τους, καθώς δε νοείται να έχει τελέσει βιασμό χωρίς να υφίσταται καταναγκασμός και ταυτόχρονα να έχει τελέσει και το αδίκημα της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, επίσης, ότι απολογήθηκε χωρίς να του έχει γνωστοποιηθεί κατηγορητήριο και επεσήμανε εκ νέου ότι στήθηκε εις βάρος του μια σκευωρία από τις γυναίκες που τον καταμήνυσαν.

Πάντως νομικοί κύκλοι που επικοινώνησε το edolio5 επισήμαναν ότι το γεγονός ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο ομόφωνα με τόσο μικρή εγγύηση σημαίνει ότι "κάτι είδαν" στην δικογραφία που δεν τους έπεισε για την ενοχή του.