Σωκράτης Κόκκαλης! Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει... από τους διεφθαρμένους! 100 μέτρα μπορεί να περπατήσει;


Του Άρη Σπίνου

Δεν υπήρχε καμία αντίρρηση ότι κάποιος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να παραστήσει στα γεράματα τον αρχηγό κόμματος ο Τράγκας.

Ήταν απόλυτα βέβαιο ότι ο ίδιος από τα εκατομμύρια που έχει δεν επρόκειτο να βάλει ούτε μισό ευρώ. Στους διαδρόμους της Βουλής αλλά και τα στέκια του λευκού κολάρου κουβεντιάζεται ήδη το όνομα του κορόιδου που παραμυθιάστηκε και πίστεψε ότι ο Τράγκας θα γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης! Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, με γερή προκαταβολή, για να φτιάξει το κόμμα του ο Τράγκας. Όταν σύντομα όμως διαπιστώσει ο πανίσχυρος επιχειρηματίας ότι το κόμμα δεν έχει οπαδούς, θα αρχίζει να κλαίει τα λεφτά του με μαύρο δάκρυ. Προς το παρόν ο Νίκος Νικολόπουλος που τελευταία φορά ήταν υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη και ο Καζάκης (!) αποτελούν τους οπαδούς του.