Γελάει η ΚΕΔΕ... με τον λεβέντη της! Ο φιλότεχνος δήμαρχος της Αττικής που "σπάει την μέση "και ο Αλβανός επιβήτορας της παραλιακής. Ο "Λιγνάδης" της αυτοδιοίκησης.



Του Άρη Σπίνου

Δεν είναι κακό να έχεις διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από την πλειοψηφία. Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Είναι όμως για γέλια η συμπεριφορά κάποιου δημάρχου που θέλει να παραστήσει τον καμπόσο και τον άντρακλα βάζοντας τις φωνές σε ανυπεράσπιστους υπαλλήλους που φοβούνται μην τυχόν και κάνει ΕΔΕ σε βάρος τους. Υπογράφουν ότι τους δώσει και όταν θα έρθει η ώρα του κακουργήματος, για αρκετούς από αυτούς δεν θα αργήσει,  δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Η πλάκα είναι ότι μπροστά στον... επιβήτορα του με καταγωγή από την Αλβανία ο φιλότεχνος δήμαρχος είναι σκέτο αρνάκι! Εκεί δεν περνάνε οι μαγκιές! Δεν ξέρω τι θα γίνει όμως αν αποφασίσει ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας, που έχει καταστραφεί από τα καμώματα  του κουνιστού δημάρχου να δώσει το πράσινο φως για την δημοσιοποίηση των βίντεο και των φωτογραφιών που αποκαλύπτουν την δράση του.