Τα καμώματα της δημάρχου Αγίου Δημητρίου! Γέλασε όλη η Ελλάδα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τις κολώνες που ξεφύτρωσαν στην μέση του δρόμου


Του Άρη Σπίνου 

Viral έγιναν οι εικόνες με τις κολόνες μέσα στο δρόμο, στην οδό Τρεμπεσίνας, στην περιοχή Μεσονήσι, στον Άγιο Δημήτριο.
Οι “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ έριξαν σήμερα στην εκπομπή τους τρελό γέλιο, παρουσιάζοντας το θέμα με ζωντανή σύνδεση από το σημείο, ενώ σίγουρα θα το τρολάρουν και οι “Ράδιο Αρβύλα”. Τα καμώματα της δημάρχου Μαρίας Σκουλίκα θα γίνουν πασίγνωστα.


Σύμφωνα με την ρεπόρτερ Ηλιάνα Πετρή που βρέθηκε στην περιοχή, στην οδός Τρεμπεσίνας που είναι διπλής κατεύθυνσης, γίνονται έργα ασφαλτόστρωσης και μίκρυνε το πεζοδρόμιο, για να μεγαλώσει ο δρόμος. Δύο τουλάχιστον κολόνες της ΔΕΗ, βρέθηκαν λοιπόν από το πεζοδρόμιο, μέσα στο δρόμο, σαν να φύτρωσαν εκεί.


“Με 20 χιλιόμετρα μπορείς να πας πάνω στην κολόνα” σχολίασαν οι παρουσιαστές βλέποντας πάνω στην κολόνα την ταμπέλα που γράφει όριο ταχύτητας 20 χιλιόμετρα. Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ο εργολάβος, όταν τον ρώτησαν γιατί δεν περίμεναν να βγουν πρώτα οι κολόνες, τους απάντησε ότι αυτό είναι πρόβλημα της ΔΕΗ.


Δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες και συνεννόηση μεταξύ δήμου εργολάβου και ΔΕΗ; Θα έρθει μετά η ΔΕΗ για να τρυπήσει και τα νέα πεζοδρόμια και τον καινούργιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο για να βάλει τις κολόνες στην θέση τούς;

Σίγουρα θα υπάρξει λύση στο θέμα αλλά οι εικόνες αυτές στην Ελλάδα του 2021, προκαλούν πολύ γέλιο!