Ένα παραμύθι χωρίς δράκο! Η πολυδιαφημισμένη "απαγωγή" από 9 ένοπλους μπράβους (!) ενός δημοσιογράφου στο Hilton κατέληξε... σε αδίκημα μονομελούς πλημμελειοδικείου και αναβλήθηκε η δίκη ύστερα από αίτημα του μηνυτή!! Πως γίνεται αυτό;


Του Άρη Σπίνου 

Η προγραμματισμένη δίκη στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών  που αφορά στη χρήση βίας στο Hilton σε βάρος του δημοσιογράφου Κουρτζίδη αναβλήθηκε  ύστερα από αίτημα του συνηγόρου του, ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι ήταν παρόντες είτε αυτοπρόσωπος  είτε δια συνηγόρων και ζήτησαν να γίνει δίκη.   

Η αλήθεια είναι ότι η πλευρά Μαρινάκη έδειξε ότι ήθελε πάση θυσία να δικαστεί η υπόθεση κάτι που δεν επιθυμούσε, για άγνωστο λόγο  η πλευρά του δημοσιογράφου! Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. 

Ως δικαιολογία για την αναβολή υπήρξε ο covid που υποτίθεται "χτύπησε" έναν γνωστό του δικηγόρου που είχε ο μηνυτής και έτσι έπρεπε να τεθεί σε καραντίνα. Όποιος θέλει το πιστεύει!! 

Ο δικηγόρος, λοιπόν, προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευελπίδων ειδοποιήθηκε να μπει άμεσα σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα τεστ κορωνοϊού, γιατί ενδέχεται να έχει έρθει σε επαφή με ύποπτο κρούσμα!!

Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 23 Φεβρουαρίου 2021.