Τα χρέη είναι η αιτία ; Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του υπόδικου για κακούργημα π. manager πορνοστάρ Μένιου Φουρθιώτη.



Του Άρη Σπίνου 

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια τη χθες την νύχτα με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο σπίτι του π. manager πορνοστάρ Μένιου Φουρθιώτη και ενίοτε τηλεπωλητή σομπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η ασφάλεια εξετάζει τα αίτια της ενέργειας αυτής σε προσωπικούς λογαριασμούς που είναι "ανοιχτοί" από πλευράς του.Να θυμίσουμε ότι ο Φουρθιώτης κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος ότι έκλεψε 200.000 από τη Τζούλια Αλεξανδράτου. 

Υπενθυμίζεται, ότι στην υπόθεση – μυστήριο η εκρηκτική ξανθιά, πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, ισχυρίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης π.manager της  αφαίρεσε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων χωρίς να έχει εκδικαστεί ακόμη αφού έχει αναβληθεί  7 φορές!!Ωστόσο, ο παρουσιαστής αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, κατέθεσε σε βάρος της αγωγή. Πέντε χρόνια μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους κι ενώ ο Φουρθιώτης ήδη διατηρούσε  εκπομπή στην τηλεόραση, πουλώντας σόμπες  κλήθηκε στις 8 Μαΐου του 2015 από την ανακρίτρια να απολογηθεί για την πράξη της διακεκριμένη κλοπής, έπειτα από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας τον Σεπτέμβριο του 2010.Η μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου έγραφε:«Διαμένω στον Διόνυσο Αττικής σε μονοκατοικία. Κατά το χρονικό διάστημα από την 28/8/2010 έως την 18.00 ώρα της 1/9/2010, ενώ απουσίαζα από την οικία μου, άγνωστοι δράστες παραβίασαν το παράθυρο που οδηγεί στο υπόγειο σπάζοντας το τζάμι αυτού, εισήλθαν εντός και αφού ερεύνησαν τους χώρους του υπογείου, αφαίρεσαν από εντός της ντουλάπας ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν εντοιχισμένο. Οι δράστες γνώριζαν τον συνδυασμό καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αδύνατον να το αποκολλήσουν, εφόσον ήταν εσωτερικά βιδωμένο στον τοίχο. Οι δράστες αφού ανέβηκαν στο ισόγειο της οικίας αφαίρεσαν από το ντουλάπι το οποίο ήταν δίπλα στην κεντρική είσοδο τον μηχανισμό καταγραφής του συστήματος παρακολούθησης. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε 200.000 ευρώ», ανέφερε η μήνυση της εκρηκτικής ξανθιάς.Μια εβδομάδα αργότερα είχε καταθέσει συμπληρωματικά, κατονομάζοντας ως δράστη τον Μένιο Φουρθιώτη, υποστηρίζοντας ότι την πληροφορία αυτή της έδωσε ο Μ.Β. ο οποίος είχε ακούσει ότι προσχεδίαζε κλοπή ο παρουσιαστής σε βάρος της. Αυτές τις συνομιλίες είχαν, σύμφωνα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, ακούσει τρία ακόμη άτομα. Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι το χρηματοκιβώτιο είχε τοποθετηθεί με δικό του τεχνικό και ο χώρος ήταν γνωστός μόνο σε αυτούς τους δύο.Σύμφωνα με την ασφάλεια υπάρχουν και άλλες δικογραφίες είτε που βρίσκονται σε εξέλιξη,είτε βρίσκονται στην προανάκριση για οικονομικές διαφορές.Μεγάλη ήταν επίσης και σε επίπεδο οικονομικής διαφωνίας η διαμάχη του ιδίου με τον Καναλάρχη Βρυώνη γεγονός για το οποίο είχε καταθέσει και σχετική μήνυση που αργότερα αναίρεσε και εκ των υστέρων έκανε νέες καταγγελίες.