Μόνο στο edolio5!Με τροπολογία που "πέρασε νύχτα"... κόβουν την Ε.Υ.Π. στην μέση!Έδωσαν στο Στρατό τις κρυπτό-επικοινωνίες ( ο τομέας με τις μεγάλες μίζες)!-Όλη η τροπολογία.

Του Άρη Σπίνου 

Λίγοι το είδαν,κανένας δεν το κατάλαβε!"Ψηφίστηκε νύχτα" τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου  ψηφιακής διακυβέρνησης ο χωρισμός της Ε.Υ.Π.  σε 2 αφεντικά!!Όλο αυτό φυσικά κρύβει μεγάλο παρασκήνιο που έχει ουρά αρκετών δεκαετιών. Πρόκειται για τον πιο νευραλγικό τομέα των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών που αφορά τους διαύλους κρυπτό επικοινωνίας τόσο με σήματα ξένων χωρών που "σπάνε" από τη υπηρεσία,αλλά και επικοινωνίες με πηγές του εξωτερικού.
Ο τομέας αυτός αποτελεί το πιο ακριβό κομμάτι εξοπλισμού που διαθέτει σήμερα η Ε.Υ.Π.  και προφανώς ένας τομέας που είναι...επιρρεπής στις μίζες! Υπήρχε απαίτηση δεκαετιών από τους στρατηγούς του πενταγώνου να πάρουν αυτή την αρμοδιότητα αλλά το γεγονός ότι αυτό σήμαινε ουσιαστικά τον διαχωρισμό της κατασκοπίας σε  2 κομμάτια χωρίς καμία αλληλοενημέρωση μεταξύ των,πάντα απορριπτόταν.Ποια ανάγκη και άνωθεν εντολή υπαγόρευσε τώρα να συμβεί αυτό είναι άγνωστο!Είναι προφανές ότι δεν θα υπάρχει καμία ενημέρωση μεταξύ στρατού και Ε.Υ.Π. Ήδη ο "πόλεμος" που  υπάρχει ανάμεσα σε ΕΛ.ΑΣ. και στελεχών της Κατεχάκη είναι γνωστός εδώ και χρόνια.Η πρόσφατη έκθεση της Ε.Υ.Π. όπου καταγράφονται οι παρακολουθήσεις των αστυνομικών της μαφίας Μάλαμα είναι ενδεικτική.Γνωστή είναι και η υπόθεση που έχει αναδείξει το edolio5 με το στέλεχος της Ε.Υ.Π.  Βασίλης Δρακάκης γνωστός ως "Νικήτας" καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση σε πρώτο βαθμό,για συμμετοχή του σε διακίνηση λαθρομεταναστών,γεγονός που προέκυψε μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Η αριστερά δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά!Τα προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τεράστια σε βάρος της Εθνικής μας ασφάλειας.Το edolio5 κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσο είναι νωρίς 

Διαβάστε όλη την τροπολογία που ψηφίστηκε