Μόνο στο edolio5!Τον "βαρόνο της νύχτας" Γιώργο Μοσχούρη γάζωσαν στο Parking του Φούρνου "Ηπειρώτισσα" στην Βούλα. - Δεν τον σκότωσαν αλλά τον τραυμάτισαν βαριά στην κοιλιά.

Ηπειρώτισσα - Ipirotissa
Του Άρη Σπίνου

Επίθεση, πιθανότατα με πιστόλι, στον χώρο στάθμευσης του φούρνου ''Ηπειρώτισσα'' που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ευελπίδων 32 στη Βούλα δέχθηκε στις 21:20 βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Μοσχούρης, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της νύχτας, που κάνουν κουμάντο.Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δύο άτομα με μοτοσικλέτα, τα οποία φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον άνδρα και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον τραυματίσουν θανάσιμα.


Το θύμα, που μεταφέρθηκε τραυματισμένο στην κοιλιά στο Ασκληπιείο της Βούλας είναι ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται ως ένας από τους "πρωταγωνιστές" στον κόσμο της νύχτας, που η δραστηριότητές του, εκτός από την προστασία, επεκτείνεται και σε νόμιμες επιχειρήσεις

Η αστυνομία, που εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.Επίθεση, πιθανότατα με πιστόλι, στον χώρο στάθμευσης του φούρνου ''Ηπειρώτισσα'' που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ευελπίδων 32 στη Βούλα δέχθηκε στις 21:20 βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Μοσχούρης, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της νύχτας.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δύο άτομα με μοτοσικλέτα, τα οποία φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον άνδρα και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Η αστυνομία, που εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.