Κρίμα τα εκατομμύρια!Πατώνει στην τηλεθέαση το MEGA. Άνευρο-άοσμο και χωρίς ρεπορτάζ βρίσκετε μονίμως στην τελευταία θέση

Του Άρη Σπίνου

Χωρίς νεύρο στην παρουσίαση των θεμάτων,χωρίς ρεπορτάζ στην καρδιά των γεγονότων κάθε μέρα που περνάει η τηλεθέαση του MEGA συντονίζετε το EXTRA CHANNEL!Εκατομμύρια ευρώ πέφτουν σε ένα τρύπιο κουβά που δεν έχει πάτο.Πλέον η σύγκριση στην τηλεθέαση γίνετε με την ανύπαρκτη ΕΡΤ σε καθημερινή βάση. Αν και το φαινόμενο είναι καθημερινό με μικρές διαφοροποιήσεις τα τηλεοπτικά προγράμματα, τόσο του MEGA όσο και της ΕΡΤ, είναι αυτά που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη τηλεθέαση στο σύνολο των εκπομπών της τηλεόρασης,κατά μέσο όρο

Ειδικότερα οι εκπομπές που συγκεντρώνουν  τη χαμηλότερη τηλεθέαση στη ζώνη τους είναι το “Κοινωνία ώρα MEGA” με τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου κάνοντας 3,8% στο σύνολο και 4,4% στα δυναμικά κοινά σε μέσο όρο. Ενώ το αμέσως χειρότερο πρόγραμμα σε τηλεθέαση είναι πάλι από το MEGA και συγκεκριμένα το “Mega magazino” με Φουσκίδη – Παπαδόπουλο σημειώνοντας 2,6% στο σύνολο και 2,9% στο δυναμικό κοινό.

Προς το μεσημέρι τα σκήπτρα στην αρνητική τηλεθέαση περνάνε στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα  το ρεκόρ σπάει= η εκπομπή “Συνδέσεις” με τους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο σημειώνοντας 3.1% στο σύνολο και μόλις 1,8% στο δυναμικό κοινό.

Τέλος η ημέρα κλείνει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης που παρουσιάζει η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου σημειώνοντας μ.ο. 2,5% στο σύνολο και 2.5% στο δυναμικό κοινό.