Δήμος καλλιθέας:Κόβει πρώτος το νήμα ο Κάρναβος – Στις 15 μονάδες η διαφορά με Ασκούνη.6 υποψήφιοι δεν ακουμπούν ούτε το 1%!!!

Κόβει πρώτος το νήμα ο Κάρναβος – Στις 15 μονάδες η διαφορά με Ασκούνη
Του Άρη Σπίνου
Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Καλλιθέας με 37,1% με τον βασικό του αντίπαλο Κ. Ασκούνη να ακολουθεί με 21,9%Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, έναντι όλων των υποψηφίων καταγράφει η εταιρία ερευνών Innovation Metrisis Poll .Το 57,8% των δημοτών αξιολογεί θετικά το έργο της νέας διοίκησης του δήμου Καλλιθέας, ενώ το 14,6% δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο.
parapolitika poll kallithea 003Ο Δημήτρης Κάρναβος είναι πρώτος και στη δημοτικότητα ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους που έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου με ποσοστό 35,6% (θετικές-αρνητικές γνώμες), σε σύγκριση με τον βασικό του αντίπαλο, κ. Ασκούνη, ο δείκτης δημοτικότητας του οποίου αγγίζει το 17,2%. Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι εμφανίζουν χαμηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας.Ο νυν δήμαρχος, Δ. Κάρναβος, εμφανίζει υψηλή αποδοχή από τους ψηφοφόρους και των κομμάτων, με εμφανώς καλύτερα ποσοστά σε αυτούς της ΝΔ (77,4%), ενώ αντίστοιχα ο κ. Ασκούνης ευνοείται λίγο περισσότερο από τους ψηφοφόρους του Σύριζα (55,4%).Στην πρόθεση ψήφου, τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν προβάδισμα του κ. Κάρναβου με 38,6% με αναγωγή απαντήσεων (λευκό/άκυρο/αποχή), (37,1% χωρίς αναγωγή) ο κ. Ασκούνης έρχεται δεύτερος με 22,8% (21,9% χωρίς αναγωγή), ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι αθροιστικά φτάνουν μόλις το 14%.Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:Δημήτρης Κάρναβος 37.1%(Ν.Δ)-Κώστας Ασκούνης(ΚΙΝΑΛ)- 21.9%Βάσω Μαργαρίτη(ΚΙΝΑΛ) -3.8%Γιάννης Βακαλόπουλος 3.1%Θεόδωρος Ψαλιδόπουλος 2.2%Τρύφωνας Μπουγάς 1.5%(Χ.Α)Νίκος Γιοβανίδης 1.1%Λάζαρος Λασκαρίδης 0.9%Κώστας Γρίβας 0.9%Αναποφάσιστοι 23.5%Σημαντικό εύρημα είναι επίσης ότι ο κ. Κάρναβος έχει μεγάλη διείσδυση συγκριτικά με τους υπολοίπους υποψήφιους στους ψηφοφόρους έως 45 ετών, ηλικίες στις οποίες βρίσκεται η μεγαλύτερη δεκαμενή των αναποφάσιστων.Τέλος, ο δεύτερος γύρος φαίνεται οτι ευνοεί τον κ. Κάρναβο, αφού του δίνεται προβάδισμα με 47,1% έναντι 33,0% του κ. Ασκούνη (με αναγωγή σε λευκό/άκυρο/αποχή), με το ποσοστό των αναποφάσιστων να αγγίζει το 18,1%.