Τρίτη, Μαΐου 14, 2024

Λατινοπούλου και Μυτιλιναίος «εις πολιτική σάρκα μία»! Τα τηλεφωνήματα σε «πρόθυμα» ΜΜΕ από το διαφημιστικό pay - roll του ολιγάρχη της ενέργειας για να γράψουν καλές κουβέντες για το όμορφο κορίτσι της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν την ψηφίζουν μόνο οι φωστήρες δημοσκόποι για να κάνουν το χατίρι του Ευάγγελου και να δώσουν ζωή στο 0,4%.


Του ειδικού συνεργάτη

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις σε ΜΜΕ θα δεις και ένα non paper για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, προκειμένου ο πρόθυμος συντάκτης να γράψει μια καλή κουβέντα διαφορετικά η διαφήμιση από τον όμιλο Μυτιλιναίου θα κοπεί!

Έτσι λειτουργούν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα! Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι η πρεμούρα διαμαρτυρίας τόσο της ίδιας τόσο και του ολιγάρχη. Στο κάτω - κάτω της γραφής δεν είναι κακό ένας ολιγάρχης να δείχνει την προτίμηση του σε έναν υποψήφιο. Υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει ότι ο Μαρινάκης ήταν αυτός που έκανε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ; Αγόρασε ότι ΜΜΕ υπήρχε και δεν υπήρχε , έφτιαξε άλλα τόσα και προέβαλε βουλευτές της ΝΔ με τρόπο προκλητικό έναντι των άλλων κομμάτων. Δικά του ήταν τα λεφτά όποιους ήθελε υποστήριζε! Υπάρχει άνθρωπος που δεν θυμάται τον κατασκευαστή Καλογρίτσα που υποστήριζε ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σημείου που δέχτηκε να αυτοεξευτελιστεί ; Γιατί αρνείται ο κύριος Βαγγέλης την υποστήριξη του στην Αφροδιτούλα και το pay roll πέριξ του γραφείου του μαθαίνουμε ότι εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το ρεπορτάζ του edolio5 που έγραψε αυτό το γεγονός. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε! Όπως επίσης δεν είναι ψέματα αφού δεν διαψεύστηκε από την ίδια ότι ενώ είχε το «μαγαζί» της ανοιχτό κουβέντιαζε με την Ελληνική Λύση για να είναι υποψήφια βουλευτής στην Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι. Ίσως όμως ο Μυτιλιναίος να νιώθει τύψεις που πρέπει να είναι υποχρεωμένος για 7 ζωές στον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον ποινικό κώδικα κατά την διάρκεια της δίκης που ήταν κατηγορούμενος και το κακούργημα έγινε πλημμέλημα με αποτέλεσμα να παραγραφεί, όπου άλλος στην θέση του σε όλα τα έργα που κάνει δίπλα στην σημαία του ομίλου θα έβαζε και την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ με την φωτογραφία του Τσίπρα. Τώρα επί της ουσίας ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα, θυμηθείτε ότι οι δημοσκόποι το βράδυ των εκλογών θα μιλάνε για την ξαφνική εξαφάνιση της Αφροδίτης μόλις ανοίξουν οι κάλπες αφού θα βρίσκεται ξανά πέριξ του ποσοστού 0,4% που είχε στις εθνικές εκλογές. Ότι διαβάζετε για μια ανάσα πριν από το 3% είναι παραμύθια της χαλιμάς και αποτελούν για ευνόητους λόγους χατίρια στον κύρ Βαγγέλη. Στο άρμα πάντως υποστήριξης της Θεσσαλονικιάς έχουν μπει και τα ΜΜΕ της οικογένειας Βαρδινογιάννη ως χατίρι και αυτά στον Βαγγέλη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !