Τρίτη, Μαΐου 14, 2024

Ξεφτιλίζουν τον Ιβάν Σαββίδη και το OPEN! Ζει μέρες Trash Tv η Ελληνική τηλεόραση με τον Νίκο Κοκλώνη και ένα τσούρμο κοριτσόπουλα που ονειρεύονται να γίνουν Έλη Στάη. Κλαίνε τα λεφτά τους οι χορηγοί για την ανύπαρκτη τηλεθέαση ενός τηλεοπτικού σκουπιδιού.


Του ειδικού συνεργάτη

Αν κάποιος περίμενε κάτι διαφορετικό από τον ελεγχόμενο για εγκληματική οργάνωση από την δικαιοσύνη, τηλεπαρουσιαστή που χρεοκόπησε και βάρεσε κανόνι και ξανά προς την δόξα τραβά κουμπώνοντας το πουκάμισο μόνο μέχρι τον αφαλό μάλλον δεν έχει ακούσει τίποτα για τον Νίκο Κοκλώνη! 

Ένα τηλεοπτικό σκουπίδι «TV Queen» στο Open, που ντροπιάζει τον σταθμό που αγόρασε με 10 τσουβάλια εκατομμύρια ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα έχει μετατραπεί σε πρέσβειρα της Trash Tv. Κοριτσόπουλα που κανείς δεν ξέρει από που τα μάζεψαν και «καθηγητές» τύπου Κατερίνα Γκαγκάκη που όταν αρχίζουν να ρωτάνε τις υποψήφιες ΣΤΑΡ πέφτουν τα νταβάνια και τα παραθυρόφυλλα.

Στην ερώτηση ποιος ήταν ο τελευταίος Βυζαντινός αυτοκράτορας, ακούστηκε μεταξύ άλλων η απάντηση «Σουλεϊμάν», ενώ στην ερώτηση ποια ήταν η σύντροφος του Ναπολέοντα, ακούστηκε η -με πειθώ- απάντηση «Μαρία Αντουανέτα», αλλά και ένας ψίθυρος από το… βάθος, που αναρωτιόταν «η μαντάμ Μποβαρί;»! Στην ερώτηση επίσης από πού ήταν ο Ναπολέων, η απάντηση παίκτριας «από τη Νάπολη» συνοδεύτηκε και από το επικό «το λέει και η λέξη»!

Και μπορεί όλα αυτά να προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων σε όσους (λίγους) τηλεθεατές αντέχουν να διασκεδάσουν από τον καναπέ του σαλονιού τους, όμως καθρεφτίζουν μια σκληρή πραγματικότητα που, αν αναλογιστεί κανείς, μόνο γέλιο δεν βγάζει η φθηνή «επιθεώρηση» που παίζεται με συμπρωταγωνιστές τους Κοκλώνη (πίσω από τις κάμερες) Μαλέσκου, Μικρούτσικο, Γκαγκάκη, Τρύφωνος, Χριστοπούλου, Τουτουντζή εδώ και λίγες εβδομάδες! Θα μας πείτε, τι περιμέναμε από ένα τέτοιο ριάλιτι με υπογραφή Κοκλώνη, στο οποίο οι παίκτριες το μόνο που ξέρουν καλά δεν είναι Ιστορία, αλλά οι… διάλογοι από τον «Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή» και τα άλλα τουρκικά σίριαλ που για χρόνια είχαν κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση! Ένας από τους χορηγούς η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ έχει δώσει 40.000 ευρώ και πρωί - μεσημέρι - βράδυ οι ιθύνοντες κλαίνε τα λεφτά τους. Όποιος πλέον βλέπει την εκπομπή το κάνει για να γελάει 

Το χειρότερο όλων είναι η ξεφτίλα σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί να έχουν υπογραφεί προ σύμφωνα για την αγορά του σταθμού όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 αλλά όλα έχουν και το όριο τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !