Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024

Ο «μαϊμού» πληροφοριοδότης της ΕΛΑΣ που εισέπραξε 20.000 ευρώ και οι συλλήψεις - φιάσκο των ΟΥΚαδων! Τα παραμύθια του περιφερειάρχη Χαρδαλιά περί «ανατίναξης» του αγωγού στην Αίγινα που έτρεξε να κάνει μήνυση και η εταιρεία «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕ» που πήρε το έργο με 25.000.000 ευρώ.


edolio5 team

Τελικά το παραμύθι δεν είχε δράκο! Σε κακοτεχνία και όχι δολιοφθορά αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς, στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αναφορικά με τη ζημιά στον αγωγό υδροδότησης του νησιού.
Ο Ζορμπάς σημείωσε ότι το σπάσιμο του υποθαλάσσιου αγωγού της ΕΥΔΑΠ οφείλεται σε τεχνικό ζήτημα, καθώς ύστερα από έρευνες δεν προέκυψαν ενδείξεις δολιοφθοράς.

Σημειώνεται ότι κατόπιν αιτήματός του, δύτες του Λιμενικού Σώματος καταδύθηκαν στο σημείο της ζημιάς, αναφέροντας ότι δεν εντόπισαν κανένα ίχνος δολιοφθοράς.

Τόνισαν ότι ίσως πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα, αστοχία υλικού ή λανθασμένης τοποθέτησής του. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πολύ σοβαρές απορίες και νομικές ευθύνες για όσους κυκλοφόρησαν τα σενάρια περί «ανατίναξης» του αγωγού με εκρηκτικά, απαλλάσσοντας την εταιρεία Κωσταντινίδης ΑΕ που έφτιαξε το έργο με κόστος 25.000.000 ευρώ

Είναι προφανές ότι η αστοχία του υλικού επιβαρύνει για την αποκατάσταση την εταιρεία ενώ η δολιοφθορά της δίνει περισσότερα χρήματα για την επισκευή. Την ίδια ώρα γεννιέται μεγάλο ερώτημα για το ποιοι σχεδίασαν την σύλληψη πριν λίγες μέρες, μεταξύ άλλων, και των 2 ΟΥΚαδων που αφέθηκαν ελεύθεροι από την δικαιοσύνη τους οποίους η ΕΛΑΣ είχε στοχοποιήσει ως αυτούς που έχουν εμπλοκή στην ανατίναξη του αγωγού, πληρώνοντας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, που αναπαρήχθησαν από δεκάδες ΜΜΕ χωρίς να διαψευστούν, ότι πληρώθηκε με 20.000 ευρώ ο ανώνυμος πληροφοριοδότης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !