Σέρνει γονατιστό στο εδώλιο των ποινικών και αστικών δικαστηρίων τον «προσωρινό βουλευτή» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Είναι μονόδρομος πλέον να “καθίσει στο σκαμνί” του κατηγορουμένου». Πανικόβλητος για όσα έρχονται σε βάρος του ο ελεγχόμενος από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου ως «μπροστινός» του Κασιδιάρη εξαπέλυσε ρεσιτάλ χυδαιότητας σε βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου, για να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση μπας και γλιτώσει την έκπτωση από την βουλή.


edolio5 team

Είναι αλήθεια ότι ο Βασίλης Στίγκας βλέποντας το τέλος που έρχεται της όμορφης και αμειβόμενης πολύμηνης θητείας του στο Ελληνικό κοινοβούλιο (που δεν είχε ονειρευτεί ποτέ στην ζωή του από την εποχή που πούλαγε σφολιατοειδή στα LIDL), ζει πλέον με καθημερινό άγχος και προσπαθεί να γίνει αρεστός στο Μέγαρο Μαξίμου ακολουθώντας τον βηματισμό των χυδαίων ύβρεων κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. 
Κατά του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, στρέφεται η Ελληνική Λύση, η οποία ανακοίνωσε την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Αφορμή συκοφαντικές και χυδαίες δηλώσεις του στη Βουλή με τις οποίες στρεφόταν κατά του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ελληνικής Λύσης αναφέρονται τα εξής:

«Κατόπιν της επαναλαμβανόμενης χυδαίας, συκοφαντικής και δυσφημιστικής παρουσίας του “προσωρινού βουλευτή”" Βασίλη Στίγκα εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, επειδή είχε προειδοποιηθεί πολλάκις είναι μονόδρομος πλέον να “καθίσει στο σκαμνί” του κατηγορουμένου σε ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Αυτό ισχύει και για όσους αναπαράξουν τις συκοφαντικές αθλιότητες του “προσωρινού βουλευτή” Στίγκα».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !