Κυριακή, Ιουλίου 07, 2024

Η ώρα του εισαγγελέα και το βίντεο των αποδείξεων! Ο τζίρος των εκατοντάδων εκατομμυρίων που εισπράττουν τα κανάλια με τηλεφωνική υπερχρέωση από τα τηλεπαιχνίδια με την συμμετοχή τηλεθεατών και η ανύπαρκτη «Αθανασία Νταβαρίνου» από την Νέα Φιλεδέλφια που κερδίζει «αιωνίως» σε όλες τις εκπομπές ότι «πετάει και κολυμπάει».


edolio5 team

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι καταγγελίες για στημένα τηλεπαιχνίδια βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Εταιρείες με υψηλή τηλεφωνική υπερχρέωση που συνεργάζονται με τα κανάλια στήνουν διαγωνισμούς μαϊμού και ανυποψίαστοι τηλεθεατές συμμετέχουν τηλεφωνόντας από τον κανάπε τους για να κερδίσουν - έτσι νομίζουν - ότι διαφημίζει η πραγμάτια του τηλεπαρουσιαστή.

Τι σύμπτωση όμως! Μονίμως κερδίζει μια κυρία «Αθανασία Νταβαρίνου» από την Νέα Φιλαδέλφια. Ανάμεσα σε 10 εκατομμυρία κατοίκους αυτής της χώρας σε όλες τις εκπομπές όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το βίντεο η συγκεκριμένη κυρία που όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε την ύπαρξη της, φαίνεται ότι έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και πάντα είναι η τυχερή. 

Ακόμη και υπαρκτό πρόσωπο να ήταν, θα έπρεπε να βρίσκεται όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση, να βλέπει ταυτόχρονα όλες τις εκπομπές, που παίζουν παράλληλα στα κανάλια, να δαπανά μια περιουσία, για να πάρει το δώρο που συνήθως είναι ευτελούς αξίας ή μερικών δεκάδων ευρώ. 

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η απάτη έχει στηθεί καλά προς είσπραξη εκατοντάδων εκατομμυρίων που μαζεύουν με την συνέργεια εταιρειών κινητής τηλεφωνίας οι εμπνευστές αυτής της κομπίνας. 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν παρεμβαίνει ο εισαγγελέας ώστε να ανακαλύψει την μη ύπαρξη της «Αθανασίας Νταβαρίνου» και κυρίως τον μηχανισμό απάτης σε βάρος του Ελληνικού λάου και αν σε αυτόν συμμετέχουν οι τηλεπαρουσιαστές των εκπομπών που εκφωνούν με καμάρι επί χρόνια το όνομα μιας ανύπαρκτης γυναίκας.

Οι διαγωνισμοί εκπομπών εποπτεύονται από το ΕΣΡ και θεωρείται απαραίτητο η ύπαρξη συμβολαιογραφικής πράξης για τους όρους διαφάνειας και κυρίως η κατοχύρωση του κερδισμένου προκειμένου εάν πρόκειται για χρήματα να πληρώσει και τους ανάλογους φόρους.

Η πιάτσα το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι ;

Δείτε το βίντεο

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !