Βοούν τα Τουρκικά ΜΜΕ! Αυτή είναι η Ελληνίδα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ως «διεθνής εγκέφαλος» διακίνησης μεταναστών. Το ταξίδι από την Βηρυτό, η συνεργάτιδα της και η ενέδρα των αστυνομικών.


edolio5 team

Μια Ελληνίδα υπήκοο συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, για διακίνηση παράνομων μεταναστών, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ που εδώ και λίγες ώρες βοούν για την σύλληψη.

Η τουρκική Σαμπάχ αναφέρει ότι η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έπιασε επ’ αυτοφώρω την Ελληνίδα, την οποία ονομάζει Παρασκευή Γ., και την χαρακτηρίζει ως «διεθνή διακινήτρια μεταναστών».

Όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα, η αστυνομία της Διεύθυνσης του Αεροδρομίου Sabiha Gökçen, που συνδέεται με την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, την πρώτη ημέρα του Eid al-Adha, συνέλαβε την διεθνή διακινήτρια μεταναστών Παρασκευή Γ..





Η Ελληνίδα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης



Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο διαπίστωσαν ότι η Taimaa C., που ήρθε στην Τουρκία από τη Βηρυτό, και η Παρασκευή Γ. , που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, συναντήθηκαν στον χώρο διέλευσης, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί στην τουαλέτα και κατόπιν συνελήφθησαν.


Η Taimaa C. από την Βηρυτό με την οποία συναντήθηκε η Ελληνίδα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !