Παρασκευή, Μαΐου 17, 2024

Πλήρης ανατροπή και δικαστική έκπληξη! Η εισαγγελέας στην δίκη της Folli Follie πρότεινε την απαλλαγή του Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ζήτησε την αθώωση της συζύγου και των άλλων κατηγορουμένων από κάθε κατηγορία. 29/5 η συνέχεια της δίκης.


edolio5 team

Την αθώωση του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου της Folli Follie για τρία κακουργήματα πρότεινε η εισαγγελέας σήμερα 17 Μαΐου. 
Ειδικότερα, η εισαγγελέας προτείνει την αθώωση του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, το έγκλημα της απάτης και την κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας, ενώ προτείνει την ενοχή του για ηθική αυτουργία στην πλαστογραφία, τη χειραγώγηση της αγοράς και τη νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα και όχι για όλα τα ποσά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Για τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο προτείνει την αθώωσή του για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, την ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία από κοινού και την απάτη από κοινού, ενώ προτείνει την ενοχή του για τη χειραγώγηση της αγοράς και τη νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα.

Με λίγα λόγια η αγόρευση της εισαγγελέας κατακρεούργησε στην κυριολεξία το βασικό πυρήνα του βουλεύματος που τους παρέπεμπε για αδικήματα που επέσυραν ισόβια κάθειρξη.

Την ίδια ώρα απαλλάσσει την Καίτη Κουτσολιούτσου για όλες τις πράξεις, όπως επίσης τον Εμμανουήλ Ζαχαρίου, τον Φραγκίσκο Γρατσώνη, τον Γιώργο Αλαβάνο, τον Γιώργο Βαρθαλίτη και τη Χρυσούλα Τσακαλογιάννη.

Παράλληλα πρότεινε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Κωνσταντίνου Στελλούδη.

Όσον αφορά την Ειρήνη Νιώτη, προτείνει την αθώωσή της για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, το έγκλημα της απάτης και της πλαστογραφίας και προτείνει την ενοχή της για συνέργεια τόσο στη χειραγώγηση αγοράς όσο και της νομιμοποίησης εσόδων.

Τέλος, όσον αφορά τον Ιωάννη Μπεγιέτη, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και την άμεση συνέργεια στην απάτη και τη νομιμοποίηση εσόδων. Ενώ προτείνει την ενοχή του για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της χειραγώγησης της αγοράς.

Η δίκη της Folli Follie θα συνεχιστεί στις 29 Μαΐου με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !