Παρασκευή, Μαΐου 17, 2024

Η Καλλιόπη Βαρδάκη αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου! Μια Κρητικιά με τσαγανό που δεν «μασάει» και άφησε δείγματα εργατικότητας και εντιμότητας ως προϊσταμένη στην εισαγγελία εφετών στην Αθήνα και στην εισαγγελία Πειραιά.


edolio5 team

Ο «κόσμος» των δικαστηρίων είναι μικρός και ο κάθε λειτουργός του αφήνει εμφανή σημάδια στο πέρασμα του καλά ή κακά που φαίνονται από μακριά. Σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη, όπως είναι γνωστό ύστερα από τις πρόσφατες κρίσεις η  κρητικιά (από την περιοχή Βιάννο) Καλλιόπη Βαρδάκη η οποία είναι και αδερφή του πρώην βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη.

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε εκλεγεί προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών διαδεχόμενη τη Μαρία Γκανέ.

Η κ. Βαρδάκη εξελέγη τότε προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών με την ψήφο των συναδέλφων της έναντι του εισαγγελέα Σοφοκλή Λογοθέτη, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση. Η κυρία Βαρδάκη είχε διατελέσει και προϊσταμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Το edolio5 την έχει «συναντήσει» σε πολλές υποθέσεις που χειρίστηκε και επειδή βρισκόμαστε στην εποχή της κατακρεούργησης αδίκων και δικαίων οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η εργατικότητα και το ήθος της για τις υποθέσεις που χειρίστηκε και είναι σε γνώση το edolio5 δεν ήταν μόνο άψογη αλλά και εν δειγματική. 

Η κ. Βαρδάκη, αδερφή του π. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη που εκλέγεται στο Ηράκλειο, ανήκει στις λειτουργούς της δικαιοσύνης που δεν "μασάνε" από παρεμβάσεις, με έντιμη και καθαρή πορεία στο δικαστικό σώμα.

 Η εισαγγελέας Βαρδάκη είναι μητέρα 2 παιδιών. Η κόρη της Παναγιώτα Αντωνάκου είναι δικηγόρος ενώ το άλλο της παιδί είναι φιλόλογος.

Πριν προαχθεί ως εισαγγελέας εφετών στην Αθήνα είχε χειριστεί πολύ σοβαρές υποθέσεις στον Πειραιά ως προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !