Ιδού οι δικογραφίες με τις 3 ενστάσεις! Η κρυφή συνεννόηση και συνάντηση με «απεσταλμένο» από το Μέγαρο Μαξίμου και τον π. πωλητή σφολιατοειδών... χωρίς να λογαριάζουν όμως τον ξενοδόχο! Τρέμει ο Στίγκας το εκλογοδικείο και παζαρεύει με την κυβέρνηση την σωτηρία μόνο της πάρτης του. Η δίκη στις 27/3 που τον αφορά και η άλλη στις 28/2 που έχει συμφωνήσει να πεταχτούν οι βουλευτές του στο πυρ το εξώτερον.


Του ειδικού συνεργάτη

Οι 3 ενστάσεις που εκκρεμούν στο εκλογοδικείο αναφορικά με την παρουσία βουλευτών από το κόμμα των Σπαρτιατών και την ύπαρξη του κόμματος εντός της βουλής είναι γνωστές. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το περιεχόμενο των ενστάσεων και για ποιους αναφέρονται. Έχουμε λοιπόν και λέμε.

Να θυμίσουμε ότι ήδη εκκρεμεί η ολοκλήρωση της δικογραφίας για την ενδεχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη σε βάρος όλων των βουλευτών του κόμματος Σπαρτιάτες ύστερα από τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο επικεφαλής σε βάρος τους αφού από το βήμα της Βουλής τους κατονόμασε ως Μαφία και Δον Κορλεόνε . Προς το παρόν οι βουλευτές έχουν κληθεί ως ύποπτοι για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος που σημαίνει επί της ουσίας ότι το κόμμα λειτούργησε ως «μπροστινό» του Ηλία Κασιδιάρη. Η αποχή των δικηγόρων έχει λειτουργήσει όμως ως ανάχωμα των έγγραφων εξηγήσεων που θα έπρεπε ήδη να έχουν δώσει ενόποιων της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού. Την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του εκλογοδικείου για τις 28/2 που αφορά ενστάσεις κατά συγκεκριμένου βουλευτή του κόμματος αυτού. Στις 27/3 έχει προγραμματιστεί μια ακόμα συνεδρίαση του εκλογοδικείου που αφορά την ακυρότητα εκλογής του Βασίλη Στίγκα και 2 ακόμη προσώπων. Στην ίδια συνεδρίαση εκδικάζεται και η ένσταση κατά της συμμετοχής του κόμματος που έχει υποβάλει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Στίγκας προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές του ότι έχει ήδη συνεννοηθεί με ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης να μην τους «πειράξουν» με αντάλλαγμα να γίνει υβριστής σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης. Ήδη προς αυτή την κατεύθυνση έδωσε δείγματα πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όμως ο Στίγκας στο παρασκήνιο παζαρεύει με τον ίδιο κυβερνητικό αξιωματούχο μόνο το «τομάρι» του έχοντας συμφωνήσει να πέσουν στο ανάθεμα όλοι οι άλλοι βουλευτές του. Βέβαια αυτοί οι σχεδιασμοί γίνονται χωρίς να λογαριάζουν τον «ξενοδόχο» που είναι η δικαιοσύνη. Έχουν γνώση οι φύλακες!  

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !