Τι γίνετε εκεί ρε παιδιά; Μετά το ξυλοδαρμό του οδηγού ήρθε η διάρρηξη στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΤΑΔ Στέφανου Βλαστού. Οι καταγγελίες Μπέζα που τις πήρε ο άνεμος.


Του Άρη Σπίνου

Άνθρωπος μου στην πολύπαθη ΕΤΑΔ με ενημέρωσε ότι τις προάλλες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στέφανος Βλαστός κάλεσε επειγόντος τους Γενικούς διευθυντές της εταιρείας στο γραφείο του.

Εκεί τους παρουσίασε ένα σπασμένο εξωτερικό τζάμι το οποίο βρίσκονταν στο πίσω μέρος του κτιρίου σε ένα χώρο που μοιάζει με «ακάλυπτο» ο οποίος γειτνιάζει με το ξενοδοχείο Μύλος.

Απ΄ότι έμαθα ό ίδιος ισχυρίστηκε ότι έγινε διάρρηξη με σκοπό τη ληστεία. Βέβαια την δεδομένη στιγμή που έγινε η καταγγελία αυτή στα στελέχη της ΕΤΑΔ , δεν είχε γίνει ακόμη λεπτομερής καταγραφή.

Οπότε μην με ρωτήσετε αν όντως εκλάπη κάτι από το γραφείο.

Οφείλω να παρατηρήσω όμως ότι κατά σύμπτωση όποτε η διοίκηση της ΕΤΑΔ βρίσκεται στρυμωγμένη συμβαίνουν «περίεργα γεγονότα».

Όπως για παράδειγμα ο ξυλοδαρμός του οδηγού της εταιρείας τον περασμένο Οκτώβριο.

Τώρα πόθεν προκύπτει το «στρίμωγμα» τη στιγμή που το πόρισμα των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών «βγάζει λάδι» τον κ. Βλαστό, μία που οι ελέγκτριες αρνήθηκαν να εξετάσουν τα στοιχεία που προσκόμισε ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Μπέζας, ως παρανόμως αποκτηθέντα ;

Όπως μου μετέφεραν στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ ο ίδιος ο Στέφανος Βλαστός ζήτησε τη στήριξη των μελών του προκειμένου να αντιμετωπίσει την «πολεμική που δέχεται» από τον βασικό του μέτοχο, δηλαδή το Υπετραμείο (ΕΕΣΥΠ) και να παραμείνει στη θέση του μέχρι τον Νοέμβριο που λήγει η θητεία του.