Το Deal των 4.000.000 ευρώ για μια ιστοσελίδα που ξεπλένει μαύρο χρήμα. Ο εφοπλιστής Καναλάρχης, ο έμπορος όπλων... και ο Χρηστάρας που θα γεμίσει τις τσέπες τους!


Του Άρη Σπίνου 

Είχαμε απορία γιατί ένας καναλάρχης πρώτης γραμμής θέλει να αγοράσει μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει τεράστια αναγνωσιμότητα όταν άπαντες γνωρίζουν ότι τα "ρομποτάκια" δουλεύουν όλη μέρα.  Έχουμε λοιπόν την εξήγηση. 

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο site είναι πλυντήριο μαύρου χρήματος στο οποίο συμετέχουν διαφημιστικές εταιρείες που παραμυθιάζουν τους πελάτες τους για την τεράστια αναγνωσιμότητα που έχει, τους παίρνουν τα λεφτά και τα μοιράζονται με τον ταλαιπωρημένο και συχνό επισκέπτη Studio πολυτελείας στο κέντρο της Αθήνας. 

Το τίμημα που ακούγεται στην αγορά φθάνει τα 4 εκατ. ευρώ, τα οποία κατά πληροφορίες θα καταβληθούν στον δημοσιογράφο – σαιτάρχη σε δύο δόσεις.

Μάθαμε επίσης πως  για την εξαγορά του είχαν ενδιαφερθεί επώνυμος έμπορος όπλων, αλλά και γνωστός στοιχηματζής ενταγμένος στον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των προνομιακών επί χρόνια συνομιλητών του Αλ. Τσίπρα προκειμένου να μπορεί αφενός να έχει μια ψιλοπαρέμβαση και αφετέρου να ξεπλένει και αυτός τα τεράστια κέρδη που βγάζει και δεν ξέρει τι να τα κάνει.