Δίκη Noor1!Βόμβα στην "πιάτσα" από τις αποκαλύψεις μας για τον Ιρανό RIGABATI που δικάζετε στην Μεγάλη Βρετανία-Τι ισχυρίζεται ο Γιαννουσάκης στο edolio5.


Direct News - Αποτελέσματα αναζήτησης
Του Άρη Σπίνου

Το δημοσίευμα του edolio5 που κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την μεθόδευση της δικαστικής εξόντωσης που μεθοδεύετε σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη δ
ημιούργησε τεράστια εντύπωση και αναπαραχθεί από δεκάδες αντισυστημικά blogs και sites σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.Με αφορμή την δίκη που είναι σε εξέλιξη στην Μεγάλη Βρετανία του RIGABATI,ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης που βρίσκετε στις φυλακές με καταδίκη ισόβιων δεσμό,σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση αυτή έστειλε την δική του θέση,την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια και με τον γραματοχαρακτηρισμό που μας την έστειλε.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ

[ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΓΛΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ]

<<Η ΣΥΛΛΗΨΗ RIGABATI ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΤΩΝ 3 ΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ).


ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ O ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗTΑEI ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο RIGABATI, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ TOY ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;

ΕΑΝ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ RIGABATI ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ (ΚΑΙ) ΤΟΝ RIGABATI. >>



Στο μεταξύ για τις 25 Μαίου διακόπηκε, λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό, η δίκη, για την υπόθεση του πλοίου Νoor One, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό, γιά την μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης.

Μασκοφόροι και... γαντοφορεμένοι, λόγω του φόβου της πανδημίας, ανέβηκαν στην έδρα οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, μόνο για να ανακοινώσουν την απόφαση διακοπής της δίκης.