Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

Ε ρε γλέντια! Η συνέντευξη - «ναπάλμ» που σέρβιρε η youtuber - δημοσιογράφος Μπέττυ Γιάννα ότι έρχεται την Δευτέρα το βράδυ με τον Άρη Σπίνο. «83 κιλά πατάτες Θεσσαλονίκης και 25 κιλά γλυκά Βουκουρεστίου συστήνουν ένα αδίκημα που επισύρει ισόβια κάθειρξη.»


edolio5 team

 Κάτι είχαμε ακούσει και κάτι είχαμε μάθει αλλά σήμερα το μεσημέρι η δημοσιογράφος - youtuber Μπέττυ Γιάννα το ξεφούρνισε ως προαναγγελία από το κανάλι της «Betty Direct»! 

Όπως είδαμε από το trailer ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος έχει δώσει μια συνέντευξη όπου σύμφωνα με πληροφορίες λέει συγκλονιστικά πράγματα όχι μόνο για τον Κυριάκο Βελόπουλο και την «παρέα» του αλλά προαναγγέλει σημεία και τέρατα που πρόκειται να συμβούν στα κόμματα του πατριωτικού χώρου.

Αναφέρεται ακόμη και σε δύο υπουργούς που έχουν «πιαστεί» με τις βαλίτσες στο χέρι και έχουν καταγραφεί με ήχο και εικόνα.

Ακόμη, έχουν φτάσει στα αυτιά μας μερικά από αυτά που έχει πει αλλά δεν έχουμε καμία διάθεση να «κάψουμε» την συνέντευξη της καλής συναδέλφου.

Να θυμίσουμε ότι ο Σπίνος μετά την αποχώρηση του από το Alert και την «Ελληνική Λύση» δεν έχει εξηγήσει τους λόγους και αιτίες με αναλυτικό τρόπο που τον οδήγησαν σε αυτό. Υπομονή και θα τα μάθουμε και εμείς μαζί με εσάς. 

Είπε και κάτι άλλο ανάμεσα στην συνέντευξη - καταιγίδα που έδωσε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το καταλάβαμε!

Είναι μια πρόταση που είπε και μας έκανε εντύπωση: «83 κιλά πατάτες Θεσσαλονίκης και 25 κιλά γλυκά Βουκουρεστίου συστήνουν ένα αδίκημα που επισύρει ισόβια κάθειρξη. Εγώ έχω ήδη αναλάβει τις ποινικές και φορολογικές μου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω αν άλλοι θα αντέξουν να το πράξουν πριν τους "χτυπήσουν" το κουδούνι της πόρτας του σπίτιου τους»

Τι εννοεί ο ποιητής ; 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !