Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

Με συνεργάτες - πληροφοριοδότες «εκ των έσω»! Έγινε μεγάλο «χτύπημα» σε χρηματοαποστολή της ιδιωτικής εταιρείας «Protect» έξω από τα Jumbo στο Λαύριο. Πήραν τους σάκους με λεία €1 εκατ. Τα ερωτήματα που εξετάζει η ΕΛΑΣ.



edolio5 team

Ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας Protect έγινε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι στο Λαύριο, έξω από μεγάλο κατάστημα αλυσίδας παιχνιδιών (JUMBO), στην οδό Κουντουριώτη 1.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι υπάλληλοι, που υπήρξαν θύματα της ληστείας, είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορες εταιρείες και μετέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης, είχαν παραλάβει τις εισπράξεις και από το κατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών.

Το ακριβές ποσό αναμένεται να εξακριβωθεί και από τις έρευνες των αστυνομικών αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες των υπαλλήλων και τα παραστατικά των εισπράξεων προκύπτει ότι είναι περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι ότι το δρομολόγιο της χρηματοαποστολής δεν είχε άλλο σημείο παραλαβής, που φαίνεται να το ήξεραν οι δράστες!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετά από ενέδρα, πλησίασαν τους υπαλλήλους κι απέσπασαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει με την απειλή όπλων.

Σε αυτή τη φάση η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρεί να χαρτογραφήσει το δρομολόγιο των δραστών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Αυτό που έχει σημασία και θα λύσει πολλές απορίες σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ που μίλησε στο edolio5 είναι αν ενεργοποιήθηκαν οι κόκκινες κάψουλες που λέρωσαν τα χρήματα και πλέον είναι... άχρηστα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !