Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Υπό πλήρη κατάρρευση το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»! Η παρέμβαση της ευρωβουλευτή - προέδρου της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτης Λατινοπούλου και η στήριξη της στο σωματείο εργαζομένων. Την ίδια ώρα ένα ακόμα στέλεχος της ΝΔ προσχώρησε στο κόμμα της.


edolio5 team 

Στα κάγκελα βρίσκονται οι εργαζόμενοι του μεγαλύτερου γυναικολογικού νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» εξαιτίας των έντονων σημαδιών διάλυσης που είναι πλέον ορατά.

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» με άμεση παρέμβαση της ζήτησε να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας και να μην ζουν στον κόσμο τους.

«Υπό πλήρη κατάρρευση βρίσκεται το μεγαλύτερο γυναικολογικό νοσοκομείο μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου" καθώς κινδυνεύει να κλείσει εξαιτίας της εγκατάλειψης.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας ότι όλα βαίνουν καλά, η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Οι καταγγελίες από το σωματείο εργαζομένων στο «Έλενα Βενιζέλου», είναι σοβαρές και αποκαλυπτικές.

Πλήθος χειρουργείων οδηγούνται σε αναστολή. Οι αναμονές των ασθενών στις λίστες χειρουργείων είναι τεράστιες. Ακόμα και σε σοβαρές περιπτώσεις που κάθε λεπτό μετράει όπως ο καρκίνος του μαστού, η αναμονή φτάνει τους 4 μήνες, ενώ η αναμονή για παιδοχειρουργικά περιστατικά φτάνει σχεδόν τον χρόνο.

Ακόμα και το τμήμα αιμοδοσίας είναι υποστελεχωμένο και ο τεχνολογικός του εξοπλισμός είναι παροπλισμένος.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ακόμα και οι υποδομές βρίσκονται «υπό κατάρρευση καθώς είχαν ένα εφιαλτικό καλοκαίρι με κλιματισμό που υπολειτουργούσε, με μπλακ άουτ που προκάλεσε βλάβες σε πανάκριβα μηχανήματα αλλά και με πλημμυρισμένα υπόγεια έπειτα από μία βροχερή μέρα».

Αναρωτιέμαι πως ο υπουργός Υγείας θα στελεχώσει τα νοσοκομεία στα νησιά που βουλιάζουν από κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες και έχουν ανάγκη από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αφού δεν μπορεί να διασώσει ούτε ένα δημόσιο νοσοκομείο.»

Να σημειώσουμε επίσης όπως έχει γίνει γνωστό σήμερα στο κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου προσχώρησε ο τέως αντιδήμαρχος Πειραιά Νικόλαος Αμοργιανός. Την απόφασή του έκανε γνωστή ο ίδιος με ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλαος Αμοργιανός είχε παραιτηθεί από την θέση του αντιδημάρχου Πειραιά αλλά και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2024.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !