Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024

«Εκλεκτός» του Μώραλη στην σπείρα των εκβιαστών! Ο Απόστολος Κόσσυβας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών του δήμου Αθηναίων με ενεργό ρόλο στην παρέα της δικογραφίας.


edolio5 team

Ο βούρκος δεν έχει τελειωμό με τα ονόματα που εμπλέκονται στην καυτή δικογραφία των φερόμενων εκβιαστών σε βάρος καταστηματαρχών!

Κυρίαρχη θέση στο διαβιβαστικό της ασφάλειας έχει το όνομα του Απόστολου Κόσσυβα που ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά με την παράταξη του Μώραλη. 

Εκτός από το γεγονός ότι ο εν λόγο είχε περίοπτει θέση στην δημοτική αστυνομία της Αθήνας ως τμηματάρχης αυτής, ήταν και πρόεδρος του συλλόγου των δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Αθηναίων. 

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η παράταξη του Δημάρχου Πειραιά, Δημήτρη Μώραλη δεν έχει βγάλει την παραμικρή ανακοίνωση για το στέλεχος της ανεξάρτητα εάν δεν έχει εκλεγεί.

Ο Απόστολος Κόσσυβας είχε πλούσιο τηλεοπτικό παρελθόν αφού εμφανιζόταν συχνά - πυκνά μιλώντας για τα δικαιώματα των συναδέλφων του που αδικούνται, χωρίς φυσικά να κάνει καμία αναφορά για την... δράση του!



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !