Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2024

Η κόρη του δικηγόρου που «έκαψε» τον Γιώργο Κατσαγάνη! Η ερωμένη που κατονόμασε τις «φιλίες» του στο νησί των ανέμων και τα ραντεβού που έκανε για «δουλειές». Η δολοφονία του Γιώργου Γούσιου που «έστηνε» δίκες και η μακιγιέζ Έλενα Ψωμά που κατήγειλε το άγριο ξύλο που έτρωγε από τον φερόμενο ως εκτελεστή του τοπογράφου.


edolio5 team

Ο Γιώργος Κατσαγάννης που κατηγοείται από την ΕΛΑΣ ότι είναι ο εκτελεστής του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη πιάστηκε στο σπίτι της ερωμένης του (κόρη δικηγόρου) στο Ψυχικό με τις βαλίτσες στο χέρι, αφού το ζευγάρι θα πήγαινε… διακοπές στην Κύθνο όπως η ίδια είπε.

Ο 44χρονος μέσω του δικηγόρου του αρνείται τα πάντα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη! Η κατάθεση που έδωσε η ερωμένη του στην ασφάλεια ξεψαχνίζεται από τους ερευνητές λέξη προς λέξη ως προ τα ραντεβού που τους είπε ότι έιχαν κάνει στην Μύκονο και άλλα νησιά με εργολάβους και επιχειρηματίες.

Ο Γ.Κ. στην πολύκροτη δίκη της απαγωγής Παναγόπουλου ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους, αλλά όχι ως το μέλος της συμμορίας που άρπαξε και «φυλάκισε» τον μεγαλοεφοπλιστή. 

Στην δίκη αυτή αθωώθηκε!

Είχε καταδικαστεί όμως σε ισόβια πρωτόδικα για τη δολοφονία του 56χρονου Γιώργου Γούσιου, συνταξιούχου υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας που ως γνωστών διαφήμιζε τις δήθεν επαφές του με δικαστές και «πουλούσε» ότι μπορεί να στήσει έδρες δικαστηρίων.

Με βάση το κατηγορητήριο εκείνης της δίκης ο Γ.Κ.  μετέφερε με τη μοτοσικλέτα τον εκτελεστή Α.Κ., που σκότωσε τον 56χρονο! Και στο Εφετείο ο εκτελεστής τιμωρήθηκε με ισόβια, αλλά ο Γ.Κ. τα έσπασε και έπεσε στα 15 χρόνια κάθειρξη, με αποτέλεσμα μετά να αποφυλακιστεί με όρους.

Ο Γ.Κ. που συνελήφθη ως ο δολοφόνος του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, υπήρξε το μοιραίο πρόσωπο στη ζωή της μακιγιέζ των διασήμων Ελενας Ψωμά.


Ο Γ.Κ. είναι ο πατέρας του παιδιού της μακιγιέζ, την οποία κακοποιούσε όπως ισχυρήστηκε η ίδια δημόσια. Η πολύ γνωστή make up artist σε χθεσινές δηλώσεις είπε: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό. Πάνω απ’ όλα λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που έχει φύγει. Στεναχωριέμαι πολύ, αν κάποιος που τυχαίνει και είναι ο πατέρας του παιδιού μου έχει ανάμειξη σε όλο αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι άνθρωπος που ξέρω μπορούσε να φτάσει σε σημείο να σκοτώσει με τόση ευκολία, παρότι εγώ στάθηκα τυχερή που δεν ήμουν ένα θύμα σαν την Καρολάιν, γιατί προς τα εκεί όδευα από τη βία που έχω υποστεί από εκείνον.

Πίστευα όμως ότι εκείνος βγαίνοντας από τη φυλακή δεν θα κατέληγε πάλι στα ίδια. Είναι θλιβερό. Δεν θέλουμε πια το παιδί μου να έχει την παραμικρή σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε την τυπική τηλεφωνική που είχε. Εμένα η δική μου ζωή αρκετά καταστράφηκε και ψυχικά και επαγγελματικά και οικονομικά, μεγάλωνα τα παιδιά μου χωρίς στήριξη και βοήθεια. Η επαγγελματική μου καριέρα πήγε πολύ πίσω, εξαιτίας της συσχέτισής μου με αυτόν τον άνθρωπο, λόγω της κακής του φήμης. Από εδώ και στο εξής είναι για εμάς παρελθόν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου» κατέληξε.

Η αρχή του τέλους στη σχέση τους ήρθε λίγο καιρό πριν από τη σύλληψή του με αφορμή την απαγωγή Παναγόπουλου. Τότε συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού είχαν σοκαριστεί από όσα είχε δηλώσει δημόσια η ίδια. Σε μια άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση, η Ελενα Ψωμά κατηγορούσε τον τότε σύντροφό της απαριθμώντας τις εφιαλτικές στιγμές στο πλάι του, που ήταν γεμάτες απειλές και ξύλο.

«Ηθελα να αυτοκτονήσω» είχε αποκαλύψει η μακιγιέζ, σοκάροντας το πανελλήνιο. «Πήγαινα στη δουλειά με μαύρα μάτια και σπασμένο χέρι από το ξύλο. Οταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι με το παιδί μου, τρόμαξα τόσο πολύ που, όταν έβγαινα, κοιτούσα αριστερά και δεξιά γιατί με έψαχνε». Οσοι γνώριζαν καλά το ζευγάρι είχαν εντοπίσει αρκετές φορές τα σημάδια βίας πάνω στο κορμί της Ελενας, που έκανε τα πάντα για να διακόψει τη σχέση της με τον Γ.Κ. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται ακόμα και σήμερα τις απειλές που εξαπέλυε εναντίον της κάθε φορά που του ζητούσε να διακόψουν τις σχέσεις τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !