Πασίγνωστος δικηγόρος «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης! Οι ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί, οι απολογίες στον ανακριτή που «τρέχουν», η αμύθητη περιουσία και ο «αρχαίος» συνονόματος στρατηγός του Αθηναίου ποινικολόγου.


Του ειδικού συνεργάτη
 
Η δικογραφία για την οποία θα σας κάνω λόγο δεν είναι απλά δεμένη αλλά κάτι παραπάνω. 

Βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης των κατηγορουμένων που τους έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις. Εμπλέκονται συμβολαιογράφοι, ιδιώτες και κυρίως ένας πασίγνωστος μεγαλοδικηγόρος που σύμφωνα πάντα με την δικογραφία εμφανίζεται ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης. Το επίμαχο της υπόθεσης είναι μια αμύθητη περιουσία. 

Για να μην ψάχνεται να βρείτε ποιος δικηγόρος είναι να σας βοηθήσω λίγο και να σας πω ότι το όνομα του παραπέμπει σε αρχαίο στρατηγό που έχει αφήσει πολύ καλό όνομα για την δράση του και την υστεροφημία του. Άντε να σας δώσω ακόμη ένα στοιχείο! Ήταν και πολιτικός στην εποχή του.

Τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά σε λίγες εβδομάδες γιατί όπως μαθαίνω από δικαστικούς κύκλους η προφυλάκιση τουλάχιστον 2 προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή αλλά και του δικηγόρου θεωρείται πέρα για πέρα βέβαιη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !