Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Η δολοφονία του τοπογραφού Παναγιώτη Στάθη και ο ηθικός αυτουργός που δεν προκύπτει από πουθενά! Οι 3 ύποπτοι επιχειρηματίες που «φωτογραφήθηκαν» από την ΕΛΑΣ έχουν ακλόνητο άλοθι και τα κινητά τους τηλέφωνα δεν δείχνουν κανένα σημάδι εντολής στον φερόμενο εκτελεστή Γιώργο Κατσάγαννη. Οι τρεις δικογραφίες με κοινό παρανομαστή και ο εργολάβος έργων οδοποιίας.


Του ειδικού συνεργάτη 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια για αυτό πάμε κατευθείαν στο ζουμί! Οι πληροφορίες του edolio5 προέρχονται από εγκυρότατη πηγή της ΕΛΑΣ. 
Κανένα στοιχείο από όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα δεν μπορεί να «δέσει» τους ύποπτους επιχειρηματίες που είχαν «φωτογραφηθεί» μέχρι σήμερα ως εντολείς της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.

Τα τηλέφωνα που βρέθηκαν σε κρύπτη στο σπίτι του Γιώργου Κατσάγαννη δεν οδηγούν πουθενά και κυρίως δεν προκύπτει οποιαδήποτε σχέση του ιδίου με κανέναν επιχειρηματία της Μυκόνου που μπορεί να οδηγήσει στην κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. 

Την ίδια ώρα έχουν σχηματιστεί 3 δικογραφίες που συνδέονται με την έρευνα αυτή της υπόθεσης. Η πρώτη αφορά την ανθρωποκτονία αυτή καθ' αυτή, η δεύτερη αφορά μια έρευνα της υποδιεύθυνσης δίωξης οργανωμένου εγκλήματος που προίσταται ο Φώτης Τσελέπης. 

Να θυμίσουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο Τσελέπης ήταν π. διοικητής στην αστυνομική διεύθυνση Μυκόνου με συνέπεια να γνωρίζει πολλά για πολλούς. 

Η 3η δικογραφία που σχηματίζεται είναι απο την δίωξη Εκβιαστών και αφορά των εντοπισμό και το δέσιμο του ρόλου δύο κυκλωμάτων προστασίας με την συμμετοχή περίπου 20 ατόμων Ελληνικής καταγωγής που μετακομίζουν κάθε καλοκαίρι από την Αθήνα στο νησί των ανέμων.

Πάντως πέρα των όσων λέει η ΕΛΑΣ ακλόνητα στοιχεία σε βάρος του φερόμενου Γιώργου Κατσάγανη, πέρα από ισχνές ενδείξεις, δεν υπάρχουν! Αυτό που εξετάζει όμως η ΕΛΑΣ είναι ένα ευρύ δίκτυο πληροφοριών που δείχνει τον φερόμενο ως εκτελεστή του τοπογράφου να συμμετέχει σε 4 συμβόλαια θανάτου την περίοδο 2004 - 2009, όχι απαραίτητα ως φυσικός αυτουργός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Κατσάγαννης εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό ως εισπράκτορας εκκρεμών οικονομικών συνναλαγών ενός υπεργολάβου όπου ασχολούταν με έργα οδοποιίας και ήταν συγκατηγορούμενος του σε παλαιότερη υπόθεση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !