Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2024

Τα έκαναν φύλλο και φτερό! Η ανώνυμη πληροφορία και η έφοδος του εισαγγελέα την Παρασκευή το πρωί στο σπίτι και το δικηγορικό γραφείο του Αποστόλη Λύτρα με 10 αστυνομικούς. Η βαλίτσα με το μαύρο χρήμα που υπέδειξε η «άγνωστη» ότι έχει ο προφυλακισμένος δικηγόρος.


edolio5 team

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα με γυναικεία φωνή που προφανώς έδωσε σημασία η οικονομική αστυνομία ήταν η αρχή για να ζητηθεί η συνδρομή του εισαγγελέα και 10 αστυνομικοί να επισκεφτούν την Παρασκευή το πρωί 19 Ιουλίου το σπίτι και το γραφείο του Απόστολου Λύτρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του edolio5 δεν βρέθηκε κάτι σημαντικό.

Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχουν «μαύρα» χρήματα που δεν έχουν δηλωθεί.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης μιλούσε για μια βαλίτσα με δεσμίδες 50ευρων. 

Ο Απόστολος Λύτρας – σύμφωνα με τις αποκαλύψεις – μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στην Σοφία Πολυζωγοπούλου χρώσταγε παντού αλλά παρόλα αυτά έκανε μία πολυτελή ζωή με ακριβά αυτοκίνητα αλλά και σκάφος.

Μάλιστα το σπίτι του στο Χαλάνδρι που έβγαινε σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου σώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς δόθηκε μέρος των χρημάτων και έγινε αναστολή στη διαδικασία.

Ο Απόστολος Λύτρας έχει να αντιμετωπίσει πλέον πολλά μέτωπα όπως το γεγονός ότι θα παραμείνει στη φυλακή καθώς απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο το αίτημα να αποφυλακιστεί ακόμα και με βραχιολάκι.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !