Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

Μέσα στα νεύρα και την ένταση ο Αντωνάκης στο Pit του Κολωνακίου! Ο πρωϊνος καφές με τον «σεσημασμένο» Σαμαρικό Ανδρέα Κατσανιώτη και τα «γαλλικά» που έλεγαν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Άμα ξυπνήσω στραβά ένα πρωί δεν θα ξανά κοιμηθεί ποτέ αυτός».


Του ειδικού συνεργάτη

Δεν ήταν και πρωί. Γύρω στις 11. Καλή ώρα για έναν π. πρωθυπουργό να πίνει το καφέ του! Είπαμε ότι η κούραση κάνει κακό.
Την Δευτέρα λοιπόν ένας καλός φίλος συνέλαβε στο γνωστό στέκι Pit στο Κολωνάκι, τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να τα λέει χαμηλόφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και «σεσημασμένο»… Σαμαρικό, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Μαζί τους και ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Ν. Τσούτσιας.

Από ότι μου είπε ο καλός φίλος μαζί με τον καφέ είχε και μενού... τον Μητσοτάκη! Και τι δεν έλεγαν. Σε κάποια αποστροφή του λόγου του ο Σαμαράς είπε: «Άμα ξυπνήσω στραβά ένα πρωί δεν θα ξανά κοιμηθεί ποτέ αυτός». Η αλήθεια είναι ότι ο Κατσανιώτης δεν μιλούσε και πολύ. Αυτός χρωστάει την πολιτική του ύπαρξη στον Σαμαρά. Οπότε σύμφωνα με αυτά που μου είπε ο φίλος μου λειτουργούσε ως ψυχολόγος που άκουγε τον πελάτη... ξαπλωμένο στο κρεβάτι.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !