Τετάρτη, Μαΐου 15, 2024

Το μοναστήρια εγκαταλείπουν τον δάσκαλο! Οι νέες δημοσκοπήσεις που δείχνει το Colpo Grosso και τις εντολές Μαξίμου για το ψυχολογικό πόλεμο στον Βελόπουλο. «Μην του δίνετε διψήφιο νούμερο». Καμία ελπίδα για εκλογή ευρωβουλευτή για Νατσιό, Λατινοπούλου, Βαρουφάκη και Ανδρέα Λοβέρδο.


edolio5 team

Όσο πηγαίνουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών η κυβέρνηση παίζει τα ρέστα της προκειμένου να πείσει πως όχι μόνο δεν έχουν επηρεαστεί οι ψηφοφόροι της από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ , την επέλαση αλαζονείας του Ράμα στην Αθήνα και τις καρπαζιές από την Τουρκία 3 φορές την εβδομάδα, αλλά είναι και κερδισμένη. 

Το κάνει όμως με τόσο άκομψο τρόπο που μέχρι και οι δημοσκόποι που στο σύνολο τους παίρνουν δουλειές από το Ελληνικό δημόσιο και κατά συνέπεια έχουν υποχρέωση να την εξυπηρετούν διαμαρτύρονται.

Ένας από τους δημοσκόπους που συνομίλησε το edolio5 μαζί του μας αποκάλυψε την κοινή συμφωνία που έχουν κάνει, κατόπιν εντολής του Μαξίμου φυσικά, να ψαλιδίζουν το διψήφιο νούμερο που βρίσκουν σε όλες τις δημοσκοπήσεις την Ελληνική Λύση και να την αφήνουν στο 9,9% όπως έκανε και το OPEN την Τετάρτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 15 Μάϊου.

Ακόμη και όμως σε αυτή την «πειραγμένη» λογική η καταγραφή ανόδου του Κυριάκου Βελόπουλου πάνω από το ΚΚΕ δίνει ιστορικό προβάδισμα για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση σε ένα πατριωτικό κόμμα να ξεπερνά με άνεση την αριστερά που έχει πολιτική ιστορία δεκαετιών στην χώρα μας. Μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε.

Στην ίδια δημοσκόπηση φαίνεται αλλά αυτό καταγράφεται και σε τουλάχιστον 3 ακόμη που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ότι το κόμμα του δασκάλου , η Νίκη δεν έχει πέραση πλέον στα μοναστήρια και τα ποσοστά της είναι κάτω από 2.5% με συνεχή κλίση προς τα κάτω. Καμία ελπίδα εκλογής δεν έχουν επίσης Λατινοπούλου , Βαρουφάκης και Λοβέρδος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !