Μόνο ο «Mr Μπούτιας» λείπει! Με αυτό το κόμμα - παρωδία του «πατριωτικού χώρου» κατεβαίνουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές ο Ριχάρδος με τα ενεχυροδανειστήρια και η Βέφα Αλεξιάδου με τις κατσαρόλες. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Λεβέντης.

edolio5 team

Όταν λάβαμε το δελτίο τύπου νομίζαμε ότι μας κάνουν πλάκα! Έλα όμως που τελικά όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή την ζωή.

Κι όμως είναι αλήθεια, ότι ο άλλοτε παρουσιαστής της Trash Tv Φίλιππος Καμπούρης έχει πάρει την σφραγίδα από το «μαγαζί» που έχει φτιάξει ο Καρατζαφέρης ύστερα από μια σύναξη 37 ανθρώπων που ονομάστηκε συνέδριο! Ο Καρατζαφέρης από την εκπομπή που διατηρεί δεν λέει ούτε κουβέντα για αυτό το θέμα και το αποφεύγει σαν τον διάολο με το Λιβάνι. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε και πως έγινε! Το πιο πιθανό είναι ο Καρατζαφέρης να κάνει πλάκα και να διασκεδάζει την υστεροφημία του. Το δεξί του χέρι όμως, ο Κωστής Αϊβαλιώτης διατυμπανίζει παντού ότι δεν έχει καμία σχέση με το «Βέγκας - ΛΑ.Ο.Σ» όπως το ονομάζει και προσπάθησε να φτιάξει δικό του «μαγαζί» αλλά η συγκέντρωση που έκανε στο πολεμικό μουσείο πριν λίγες μέρες με 24 παρευρισκόμενους του έκοψε τα φτερά. Ο Καμπούρης είχε κάνει πιο μεγάλη συγκέντρωση με 42 άτομα στο νυχτερινό κέντρο Βέγκας στην οδό Πέτρου Ράλλη όπου παρουσιάζεται ως υπεύθυνος. 

Ας έρθουμε όμως στο σήμερα και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου! Ανάμεσα στους πολλούς και διάφορους που είναι ζήτημα εάν τους ξέρει το διπλανό διαμέρισμα από εκεί που μένουν, διακρίνουμε τον ευυπόληπτο και αξιότιμο Ριχάρδο με τα ενεχυροδανειστήρια! Μην μας ρωτάτε εάν έχει τελειώσει λύκειο ή αν γνωρίζει 3 λέξεις στα Αγγλικά. Δεν το γνωρίζουμε! Προφανώς είναι υποψήφιος προκειμένου να αναπτύξει την επιχειρηματικότητα και στην Ευρώπη με ενεχυροδανειστήρια όπου ειδικεύεται. Αλιεύσαμε ακόμη από τα ονόματα την ταλαιπωρημένη Βέφα Αλεξιάδου που διαφήμιζε κατσαρόλες σε εκπομπή Τηλεμάρκετινγκ του Βρυώνη και ύστερα από λάθος που η ίδια ισχυρίστηκε ότι έκανε μάθαμε , μέσω της φωτογραφίας που η ίδια δημοσίευσε την ταλαιπωρία υγείας που την απασχολούσε. Να είναι καλά η γυναίκα! 


Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι όλο αυτό αποτελεί ένα επιχείρημα για το κατάντημα που κάποιοι προσπαθούν να προσδώσουν στον «πατριωτικό χώρο» αφού είναι βέβαιο ότι θα προτάξουν αυτό το γεγονός ως επιστέγασμα της αλήθειας τους. Επί της ουσίας αυτός ο πολιτικός οργανισμός δεν πρόκειται να πάρει περισσότερες από 1000 ψήφους σε όλη την Ελλάδα. 

Ότι γινόταν με τον άλλοτε θρύλο Βασίλη Λεβέντη που του πήγαιναν φραπέ στην επική εκπομπή που έκανε! Ως παρατήρηση πάντως θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους υπεύθυνους κατάρτισης του ψηφοδελτίου, που φανταζόμαστε ότι την επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων την απαρτίζουν επιστήμονες διεθνούς κύρους, ότι η επιλογή του «Mr Μπούτια» θα ήταν μια καλή υποψηφιότητα. Βέβαια δεν ξέρουμε αν του το πρότειναν και δεν καταδέχτηκε. Αν θέλουν ας μας ενημερώσουν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !