Παρασκευή, Απριλίου 05, 2024

Δεν ήξερε δεν ρώταγε ; Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη από γνωστό δημοσιογράφο. Ο «βίος και η πολιτεία» των κακουργημάτων του παρουσιαστή και ο ρόλος του σε «εγκληματική οργάνωση» που ελέγχει η δικαιοσύνη.


edolio5 team

Βρεθήκαμε σήμερα το πρωί, ως συνήθως στα δικαστήρια της σχολής Ευέλπιδων για το αναγκαίο ρεπορτάζ και συναντήσαμε στο κτήριο 16 δύο συνεργάτες γνωστού δημοσιογράφου. Για τον Νίκο Κοκλώνη σας έχω αναφέρει αρκετές φορές. Σήμερα όμως έχει την τιμητική του ως περιεχόμενο πολυσέλιδης μήνυσης.

Η μια κουβέντα έφερε και την άλλη και πληροφορηθήκαμε ότι πριν λίγο ήταν εκεί και ο «πρωταγωνιστής» του συγκεκριμένου ρεπορτάζ μας, καλός συνάδελφος, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή  και ελεγχόμενου από την δικαιοσύνη όπως έχει αποκαλύψει το edolio5, μεταξύ άλλων ΜΜΕ, για σωρεία κακουργημάτων που περιγράφονται στο πόρισμα του Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να μάθουμε ο «πυρήνας» της μήνυσης αφορά συκοφαντική δυσφήμηση κατά εξακολούθηση και απειλή σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου από τον τηλεπαρουσιαστή προκειμένου όπως αναφέρει στην μήνυση του να μην ασχολείται «με τον βίο και την πολιτεία» του ελεγχόμενου για κακουργήματα και εγκληματική οργάνωση από την δικαιοσύνη. 

Να σας πούμε πάντως ότι στην πιάτσα ο συνάδελφος αυτός δεν είναι και από τα «καλύτερα παιδιά» υπό την έννοια όπως λένε και αυτοί που τον γνωρίζουν: «καλύτερα να τον έχεις φίλο παρά εχθρό». Τώρα μην ρωτάτε λεπτομέρειες περισσότερες για την μήνυση γιατί δεν γνωρίζω. Φυσικά μην ρωτάτε και το όνομα του δημοσιογράφου αφού δεν έχω εξουσιοδότηση για να σας το πω.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !