Θυμηθείτε το! Καλοβλέπει την «χρυσή καρέκλα» της ΠτΔ η κυρά Γιάννα του Θεόδωρου. Η στήριξη Κασσελάκη που θεωρείται δεδομένη και οι καθοριστικές «ενέργειες» που πρέπει να κάνει ο βαθύπλουτος σύζυγος της Αγγελοπούλου.


edolio5 team

Το ΣΚ που μας πέρασε μάθαμε πολλά και διάφορα αφού ως συνήθως οι καφέδες δίνουν και παίρνουν! 

Παρότι έχουμε ακόμη ένα περίπου 10μηνο μπροστά μας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τα bets για τη νυν Πρόεδρο δεν είναι καλά. Παρά το γεγονός ότι οι ισχυρές οικονομικές οικογένειες Λάτση και Περιστέρη την θέλουν σαν τρελοί... δεν φαίνεται αυτό να περπατάει.

Ο Κυριάκος θα την ήθελε για μια δεύτερη θητεία για να μην χαλάσει το χατίρι στους 2 φίλους του , αλλά Καραμανλής (με ό,τι σημαίνει σε βουλευτές) και Σαμαράς ούτε να τη… μυρίσουν, δεν θέλουν.

Το αποτέλεσμα είναι ότι αναζητείται Πρόεδρος. Με βασικό προσόν να «ενώνει» τουλάχιστον τη ΝΔ, αλλά να εξασφαλίζει και μια γενικότερη απήχηση από ένα κόμμα εκ του ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχει και τα 2 μαζί ακόμα καλύτερα.

Σας έχουμε ενημερώσει ότι η επιθυμία της κυρίας του Θόδωρου παραμένει μεγάλη και ζεστή. Ο λόγος για τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Είναι δύσκολο να απαντήσεις αρνητικά σε μια τέτοια πρόσκληση», είναι η μόνιμη απάντηση της στους συνομιλητές της, όταν τη ρωτούν για την Ηρώδου Αττικού. Ένας τέτοιος που είναι και φίλο μας την ρώτησε πριν λίγες μέρες και πήρε αυτή την απάντηση.

Να προσθέσουμε, επίσης, την άριστη σχέση που διατηρούν για χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, με το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου. Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι ήδη έχει εξασφαλίσει το ΟΚ από τον Κασσελάκη τον οποίο στήριξε τα μέγιστα για να γίνει πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ανδρουλάκης θα κάνει ότι του πουν οι 2 μιντιάρχες που δίνει αναφορά και από όσο γνωρίζουμε τα έχουν καλά με το ζεύγος Αγγελοπούλου. Κρατήστε τα όλα αυτά και τα ξανά λέμε..

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !