Επέστρεψε το δεκαχίλιαρο το «γαλάζιο» λαμόγιο μετά το δημοσίευμα του edolio5! Το «δάγκωμα» που έκανε σε έναν φτωχό ανθρωπάκο από την Σαλαμίνα ο «μαϊμού» πολιτευτής της ΝΔ που παριστάνει τον δικηγόρο στον Πειραιά ενώ έχει χάσει την άδεια εξαιτίας καταδίκης του για απάτη.


Του ειδικού συνεργάτη

Τελικά εμείς οι δημοσιογράφοι καμία φορά κάνουμε και κανέναν καλό καταρρίπτοντας τον μύθο ότι «ο καλύτερος από εμάς έχει σκοτώσει την μάνα του» ! Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ένα quiz και εκεί που είμασταν έτοιμοι να πούμε ονόματα και διευθύνσεις... ένα δεκαχίλιαρο που είχε «δαγκωθεί» ταξίδεψε μέχρι την Σαλαμίνα. 

Αυτή την φορά το θύμα του απατεώνα που παριστάνει ακόμα τον «δικηγόρο» πέριξ της πλατείας Θεάτρου του Πειραιά ενώ του έχει αφαιρεθεί ισόβια η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ήταν ένας από την Σαλαμίνα που το edolio5 εχει στην διάθεση του την μήνυση που κατατέθηκε στις 14/11/23 και ισχυρίζεται ότι στις 2/11/22 πήγε στον «δικηγόρο» αυτόν επειδή είχε ακούσει καλές κουβέντες. Τον υποδέχτηκε στο γραφείο του και του ζήτησε 10.000 ευρώ για να αναλάβει την υπόθεση του. Έκτοτε όπως περιγράφει στην μήνυση του ο εν λόγο απατεώνας χάθηκε από προσώπου γης. Η μήνυση περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως δόθηκα τα λεφτά και επίσης ότι όσες φορές πήγε στο γραφείο για να τον συναντήσει προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα του εμφανιζόταν μπροστά του ο σωματοφύλακας του «δικηγόρου» και του έλεγε ότι δεν είναι εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγο πρώην δικηγόρος κάνει το ίδιο. Μόλις η υπόθεση του θύματος φτάνει να εκδικαστεί με κατηγορούμενο τον ίδιο «τρώει» άλλο θύμα για να πληρώσει το προηγούμενο.

Μάθαμε εχθές το πρωί ότι ο «δικηγόρος» έστειλε τον άνθρωπο του στην Σαλαμίνα και επέστρεψε το δεκαχίλιαρο. Προφανώς αυτό έγινε γιατί εκκρεμούν, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του edolio5 που έχουμε στην διάθεση μας και αποδεικνύονται με δικόγραφα, και άλλες περιπτώσεις παρόμοιες και δίκες που ήδη έχουν δρομολογηθεί σε βάρος του γαλάζιου στελέχους που χοροπηδούσε δίπλα στον Μητσοτάκη την βραδιά που εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ, με παρόμοιο αντικείμενο. Υπομονή και έρχονται και αυτά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !