Φαιδρές διευκρινίσεις για να «μαζέψουν τα αμάζευτα» μετά το φιάσκο, που διαφήμιζαν ως εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, από την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ! Ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο οι 2 ΟΥΚαδες ενώ ο Χρήστος Τσάκαλος δικάστηκε για πλημμέλημα. Η «μαϊμού» πληρωμένη πληροφορία με 20.000 ευρώ για την ανατίναξη του αγωγού στην Αίγινα και για την τρομοκρατική οργάνωση που ετοίμαζε χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας.


edolio5 team

«Έγιναν συλλήψεις για εντυπωσιασμό και "καρφώθηκαν" πρόσωπα που ενδεχομένως να έχουν κάποια σχέση με κάποιους άλλους αλλά τώρα δόθηκε η δυνατότητα να κρυφτούν στοιχεία» περιγράφει στο edolio5 αξιωματικός της ΕΛΑΣ το νέο φιάσκο.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας το πρωί της Κυριακής (11/2) στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «η έρευνα είναι σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν και ψηφιακά πειστήρια που θα εξετασθούν από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών».

Άλλα μας έλεγε η ΕΛΑΣ όμως όταν διέρρεε σε «επίλεκτους» δημοσιογράφους ότι θα γίνουν συλλήψεις που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε «η έρευνα της αστυνομίας έχει δείξει ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους οι 4 συλληφθέντες».

Ο 45χρονος με καταδίκη για υποθέσεις τρομοκρατίας Χρήστος Τσάκαλος είναι γνωστό, κάτι που δεν αρνείται και ο ίδιος, ότι ήταν φίλος με τον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη ο οποίος έπεσε θύμα ενέδρας έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό. Αυτό το γνωρίζουν ακόμα και οι καφετζήδες του Πειραιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, σε αρχικό στάδιο δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί κάποιο τρανταχτό στοιχείο.

Tο Ναυτοδικείο Πειραιά δέχτηκε τους ισχυρισμούς ενός εκ των ΟΥΚάδων ότι εκρηκτικά «τα είχε από ασκήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και θα τα επέστρεφε στην υπηρεσία του» έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα έλεγε το Πολεμικό Ναυτικό, αμέσως μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης. «Δεν χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους εκρηκτικά ούτε τα συγκεκριμένα στελέχη είχαν πρόσβαση σε εκρηκτικές ύλες». Προφανώς για να ενοχοποιήσει τον ΟΥΚα ! Γιατί άραγε ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι συλλήψεις βασίστηκαν σε ένα δελτίο πληροφοριών που συντάχθηκε από τον χειριστή ενός πληροφοριοδότη που έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο οποίος πληρώθηκε με 20.000€. Τώρα οι πληροφορίες αποδείχθηκαν κούφιες τα λεφτά που πήρε θα επιστραφούν ; 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !