Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2024

Βόμβα ! Έγιναν πέντε συλλήψεις και ακολουθούν έφοδοι μέσα στην νύχτα για τις δολοφονίες των Βασίλη Ρουμπέτη και Γιάννη Σκαφτούρου. «Βαθύ λαρύγγι», που υπάρχει σε εκκρεμότητα «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του συνεργάστηκε με την ΕΛΑΣ ως «μάρτυρας προστασίας» και έδωσε ονόματα. Πηγαίνουν στην ΓΑΔΑ ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ Μάλιος και ο Χρυσοχοΐδης για να ενημερωθούν.



Του ειδικού συνεργάτη

Ήδη στην ΓΑΔΑ βρίσκονται οι πρώτοι 5 συλληφθέντες και ακολουθούν μέσα στην νύχτα συλλήψεις νέων προσώπων που αναζητούνται τούτη την ώρα σε διάφορα κρυσφύγετα και σχετίζονται με τις δολοφονίες Ρουμπέτη και Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 στέλεχος του οργανωμένου εγκλήματος έχει τεθεί εδώ και λίγες ώρες σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο που έγιναν οι εκτελέσεις των 2 προαναφερομένων. Ο άνθρωπος αυτός άριστος γνώστης των διαδρομών του οργανωμένου εγκλήματος, ήταν στην λίστα «σκιά» της ΕΛΑΣ και του γνωστοποιήθηκε ότι βρίσκεται ανοικτό συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του μετά την δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη με αποτέλεσμα να συνεργαστεί με τις αρχές. 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται  

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !