Πλήρης διάλυση και αποσυντονισμός υπουργών με θεατή τον Μητσοτάκη! Στα «μαχαίρια» Οικονόμου και Κατσαφάδος που παλεύουν να σώσουν τα «τομάρια» τους για τον ανασχηματισμό. Ο ένας τρέχει για το σκυλάκι στην Αράχωβα και ο άλλος παριστάνει τον διώκτη των Χούλιγκαν. Την ίδια ώρα η Δόμνα Μιχαηλίδου (που έχασε τον Γρηγόρη της) δίνει ρεσιτάλ ελιτίστικης συμπεριφοράς.


Του ειδικού συνεργάτη

Παραφωνίες, γκάφες και πλήρης αποσυντονισμός παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο κυβερνητικό στρατόπεδο και αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι η ανυπαρξία αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιφέρει μία καταστροφική χαλάρωση στους υπουργούς.
Εχθές, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνιζε ότι βρήκε το καθοδηγητή των επεισοδίων έξω από το γήπεδο του Ρέντη και ότι ετοιμάζονται συλλήψεις.

Εν τέλει, αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξηγούν ότι πρόκειται για λάθος διατύπωση, καθώς ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» ούτε έχει κατονομαστεί ούτε έχει ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για τη δεύτερη προβληματική δήλωση μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς μία ημέρα νωρίτερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατσαφάδος έκανε λόγο για ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα της κακοποίησης του χάσκι.

Οι ανακοινώσεις αυτές δεν ήρθαν ποτέ, καθώς ουδέποτε η Αστυνομία είχε τέτοια πρόθεση.

Η έρευνα και σε αυτή την περίπτωση είναι σε εξέλιξη και δεν έχει καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Συμπέρασμα; Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Γιάννης Οικονόμου έχουν χάσει την μπάλα, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εικόνας.

Πάμε τώρα και στην Δόμνα Μιχαηλίδου που είχε ως στήριγμα τον Γρηγόρη Δημητριάδη μέχρι σήμερα με ένα ρεσιτάλ κυνικότητας και υπεραμυνόμενη των συγχωνεύσεων σχολείων, δήλωσε ότι δεν τρέχει κάτι που λόγω αυτών των συγχωνεύσεων τα παιδιά θα περπατάνε και 2 χιλιόμετρα για να πάνε σπίτι τους.

Μάλιστα ανέφερε και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που προτείνει να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα, λες και τα παιδιά δεν έχουν άλλες ασχολίες μέσα στο καθημερινό πρόγραμμά τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !