Η κυριαρχία Βελόπουλου στο 18% στα πέριξ της Δεξιάς είναι θέμα χρόνου! Ο «τελειωμένος» Στίγκας, ο «νεκρός» Καρατζαφέρης, ο «μαριονετίστας» Κασιδιάρης και οι ανύπαρκτος Νατσιός έβαλαν οριστικό τέλος στα πειράματα για αναζήτηση ηγέτη στον πατριωτικό χώρο και την ποδηγέτηση των ψηφοφόρων .


Του Θέμη Αγγέλου

Η καθημερινότητα πολλές φορές οδηγεί σε οδυνηρά αποτελέσματα αλλά και κάποιες άλλες σε παραδείγματα προς αποφυγή. Ο πολύπαθος πατριωτικός χώρος έχει υποφέρει από την σαθρότητα κάποιων που πούλησαν οικογένεια και θρησκεία για να δημιουργήσουν κωδικούς σε υπεράκτες εταιρείες με χαρτοφυλάκιο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο πολιτικός χώρος που αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιά και ακροδεξιά στην Ελλάδα εμφανίζει ποσοστά σε μυστικές δημοσκοπήσεις πέριξ του 18%.

Ένας τέτοιος χώρος θα μπορούσε να αποτελέσει υπό όρους ακόμη και αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι σε μια Νέα Δημοκρατία που ρέπει προς το κέντρο έχοντας χάσει κάθε έρεισμα στις αξίες μιας πατροπαράδοτης κοινωνίας. Ο χώρος αυτός έχει αναδείξει κατά καιρούς πολλές προσωπικότητες είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία είτε ως τεχνητή δημιουργία του καθεστώτος. Ο Καρατζαφέρης που πλέον αποτελεί «νεκρή περίπτωση» των πατριωτικών ιδεών προσπαθεί να αναστηθεί με εκπροσώπους της Trash tv αφού δεν βρήκε κανέναν άλλον για να «πληρώσει την αγορά» μιας σφραγίδας που έχει ξεφτίσει ακόμα και το μελάνι της.

Από την άλλη ο Ηλίας Κασιδιάρης, που προσπάθησε να πάρει την προίκα του Μιχαλολιάκου, εξάντλησε κάθε δυνατότητα που είχε με επιπόλαιες και ανερμάτιστες επιλογές σε πρόσωπα άνευ αξίας και μηδενικής πολιτικής οντότητας προκειμένου να λειτουργεί πάντα αυτός ως μαριονετίστας. Η συντριβή που υπέστη στις δημοτικές εκλογές μειώνοντας κατά 50% την υποτιθέμενη πολιτική του δύναμη είναι η επιτομή της αδυναμίας που θα φανεί ορατή πλέον στις ευρωεκλογές μη έχοντας δυνατότητα να καταρτίσει αξιόπιστο συνδυασμό.

Ο Στίγκας  (και όμως υπάρχει) αποδείχτηκε πιο «τίποτα» και από το μηδέν! Ανύπαρκτη συγκρότηση λόγου, μηδενική παιδία και ολοκληρωμένη αποχή από κάθε κοινωνική και οικονομική προσέγγιση της καθημερινότητας. Ένας απλός υπάλληλος σε σούπερμαρκετ που δεν έχει καμία δυνατότητα να γίνει ούτε προϊστάμενος στο κρεοπωλείο του πολυκαταστήματος. Θα μείνει στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού ως ένας Δελαπατρίδης που κάρφωσε τους βουλευτές του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου! Είναι πέρα από βέβαιο ότι το εκλογοδικείο θα τους θέσει όλους εκτός Βουλής στην πρώτη συνεδρίαση που θα συνέλθει σε σώμα στις αρχές Φεβρουαρίου. Ότι φάει και ότι πιεί μέχρι τότε!

Ο δάσκαλος από το Κιλκίς προσπάθησε να αποκτήσει έναν ρόλο πέρα από αυτόν που είχε απέναντι στα παιδιά του Δημοτικού αλλά εξαιτίας ουσιωδών αδυναμιών δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Άκαπνος, άοσμος στην πολιτική σκακιέρα με εμφανής σημάδια άγνοιας του πολιτικού παιχνιδιού και ταυτόχρονα έτοιμος όμως να γίνει χρήσιμος σε συμφέροντα που δεν έχουν σχέση με αυτούς που ψήφισαν το κόμμα του. Επειδή η πολιτική είναι η σύγκρουση στο πεδίο των προτάσεων και της επιμονής για ολοκληρωμένο σχέδιο που προτείνει λύσεις για την ελάφρυνση των προβλημάτων της κοινωνίας η σύγκριση που γίνεται παίρνει σάρκα και οστά μέσα στο κοινοβούλιο. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει καταφέρει το ακατόρθωτο ως προς την πολιτική του επιβίωση έχοντας να αντιμετωπίσει «θεούς και δαίμονες» που τον πολεμούν καθημερινά με κάθε μέσον που έχουν. Τα 8 χρόνια δημιουργίας της Ελληνικής Λύσης έχουν επιφέρει την συνταγή επιτυχίας που έχει ένας πολιτικός οργανισμός. Κάθε εκλογική διαδικασία και μια Νίκη. Λειτούργησε αθόρυβα απέναντι στο κραταιό σύστημα και τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Οι προσπάθειες για δημιουργίες «κομμάτων» προκειμένου να ψαλιδίσουν να την φόρα της Ελληνικής Λύσης έχουν αποδειχτεί μέχρι τώρα ότι μόνο καθυστέρηση στην επίτευξη του στόχου στο 18% που βρίσκεται πέριξ του πατριωτικού χώρου, έχουν επιφέρει. Είναι αυτονόητο ότι θα δημιουργηθούν και άλλα κόμματα είτε από φιλόδοξους είτε από πληρωμένους προς αυτό τον σκοπό. Είναι όμως προφανές πως η καθυστέρηση για την έκφραση μιας συμπαγούς πατριωτικής παράταξης δεν μπορεί να είναι «εις τους αιώνες των αιώνων» και ο Κυριάκος Βελόπουλος θα βρεθεί, ως ο μοναδικός στο τέλος να τερματίζει, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ένα κόμμα άνω του 15%.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !