Ιδρώνει και ξεϊδρώνει ο «φαλακρός» κουμανταδόρος στο Μαξίμου με την σύλληψη του αστυνομικού - ταμία στην Ίο! Τα τηλεφωνήματα από την φυλακή του νεαρού υπαστυνόμου «Θα σε πάρω μαζί μου αν δεν με σώσεις» και η ενημέρωση 2 υπουργών για την σύλληψη που θα γινόταν 3 ώρες πριν.


Του ειδικού συνεργάτη

Δεν ξέρω εάν το προσέξατε, αλλά προ ημερών συνελήφθη στην ΙΟ, ο διευθυντής της Αστυνομίας του νησιού, καθώς φέρεται να έλαβε 30.000 ευρώ από ντόπιο επιχειρηματία, ο οποίος και προφυλακίστηκε.

Το περιστατικό δεν θα είχε και τόση σημασία, αλλά με πληροφόρησαν, ότι οι φίλοι του συγκεκριμένου αστυνομικού φτάνουν πολύ ψηλά. Ένας εξ αυτών, που δεν τον λες και μαλλιά, κυκλοφορεί πέριξ του Μαξίμου με ισχυρές αστυνομικές δραστηριότητες που αφορούν την φύλαξη του πρωθυπουργού.

Είναι το πρόσωπο που είχε μεσολαβήσει για να καλύπτει τόσο καιρό τις λαμογιές του νεαρού υπαστυνόμου.

Γιατί άραγε οι εσωτερικές υποθέσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ασχολήθηκαν με την υπόθεση αυτή και συνέλαβαν τον αστυνομικό διευθυντή απέφυγαν να ενημερώσουν νωρίτερα τον «φαλακρό» φίλο ; Κάτι θα ήξεραν! Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 για την σύλληψη ήταν ενημερωμένοι 2 υπουργοί που έδωσαν το ΟΚ και ζήτησαν να μην ενημερωθεί ο «Μακριμάλλης» Όπως έμαθα ο νεαρός υπαστυνόμος τηλεφώνησε από την φυλακή όπου βρίσκεται και μέσω τρίτου είπε στον φίλο του να φροντίσει να βγει γρήγορα γιατί θα τον πάρει μαζί


ΠΑΤΑ 
ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 ! του.