2 Quiz για μυημένους και ψαγμένους! Ο λαθρέμπορος καυσίμων, η προκαταβολή 580.000 ευρώ και η συμφωνία με πολιτικό αρχηγό για την «μετά εποχή Τσίπρα». Η Κατασκευαστική εταιρεία των Βορείων Προαστίων, η μαρτυριάρα γραμματέας, οι 350.000 ευρώ και ο «πρόθυμος» δημοσιογράφος - εκβιαστής που φρόντισε να μην δημοσιευτεί το αμαρτωλό παρελθόν του αφεντικού της.


Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα πέρασε ο Amgrel από το γραφείο και μας άφησε 3 πολύ «καυτά» θεματάκια τα οποία θα σας αποκαλύψουμε. Απευθύνονται όμως σε μυημένους αναγνώστες ή τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν διάθεση να σκεφτούν. 

Ο λαθρέμπορος πετρελαιάς και η συμφωνία με πολιτικό αρχηγό αριστερού κόμματος για άμεση χρηματοδότηση με στόχο την καταστροφή ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους της Μετά Εποχής Τσίπρα!

Μάθαμε ότι προ λίγο ημερών έγινε μια μεγάλη συνάντηση στο ξενοδοχείο Divani Caravel ανάμεσα σε αρχηγό αριστερού πολιτικού κόμματος  ο οποίος έχει προοπτική να σηκώσει στην πλάτη την «Μετα - εποχή Τσίπρα» με έναν επιχειρηματία ιδιαίτερης φήμης όπου έχει απασχολήσει την δημοσιότητα και ασχολείται με την διακίνηση λαθραίου αλλά και νόμιμου πετρελαίου και άλλων συναφών ειδών. Το αντικείμενο συζητήσεως ήταν η μελλοντική αριστερά και πως ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εισέλθει στο κομματικό μηχανισμό του προς το παρόν μικρού κόμματος. Τα είπαν, τα ξανά είπαν και συμφωνήσανε. Το ντιλ έχεις ως εξής. Ο πολιτικός αρχηγός θα βγαίνει 2 φορές την εβδομάδα σε δελτίο ειδήσεων σε πανελλήνιο κανάλι και θα υπάρχει... ρευστότητα για ότι χρειαστεί! Να φανταστείτε γιατί νούμερα μιλάμε ως προκαταβολή για να ξεκινήσουνε.. ο επιχειρηματίας έδωσε στον πολιτικό αρχηγό 580.000 ευρώ. Για να μην ψάχνετε μάταια να έχετε υπόψιν σας ότι δεν είναι απαραίτητο ο αρχηγός να είναι άντρας. Μπορεί και να είναι όμως... 

Η κατασκευαστική εταιρεία, τα διαμερίσματα σε Κηφισιά, Ψυχικό και τα 350.000 μαύρα που δόθηκαν στην γραμματέα και τον δημοσιογράφο συνέταιρο της για να μην αποκαλύψει τον φάκελο στο ΣΔΟΕ που εκκρεμεί για την εταιρεία όσο και για το «άτακτο» αφεντικό της με τις  πιστολιές που έριξε στον συνέταιρο του.

Διανύομε δύσκολες οικονομικές εποχές και δημοσιογράφος βρήκε λύση για να βγει οριστικά από το οικονομικό του αδιέξοδο και να καταφύγει σε παράνομους μεθόδους και σε εκβιαστικά δημοσιεύματα. Γνωστός θαμώνας της παρανομίας θα μου πείτε αφού αν κάτσουμε και ξεφυλλίσουμε το παρελθόν του μάλλον τα δικαστήρια και το ΑΤ της περιοχής τα έχει επισκεφθεί αρκετές φορές. Το ρεπορτάζ αναφέρεται σε πασίγνωστη κατασκευαστική εταιρεία η οποία πλέον ασχολείται αποκλειστικά με την οικοδόμηση πολυκατοικιών άνω των 5 ορόφων με κύρια περιουσία (ακίνητη κυρίως) και δραστηριότητα σε Κηφισιά, Ψυχικό και Γλυφάδα. Στα βόρεια είναι και η έδρα της εταιρείας του. Το ρητό του Ελληνικού Λαού όμως μια φορά κλέφτης πάντα κλέφτης, θα του ταίριαζε απόλυτα αφού ουκ ολίγον φορές βαλίτσες με μαύρο χρήμα έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή διαμερισμάτων. Μαύρα παίρνει μαύρα δίνει. Όπως μας ενημερώσανε, διότι εκτός από απατεώνα επρόκειτο και για αχάριστο άνθρωπο «έφαγε» τον συναίτερο του και αυτός τον «έδωσε» στο ΣΔΟΕ. Είχαν πλακωθεί στις μπουνιές και μάλιστα είχαν «λαλήσει» και τα πιστόλια μέσα στα γραφεία της εταιρείας του. Το έμαθε το τρωκτικό - δημοσιογράφος και εκεί ξεκινήσαν τα βάσανα διότι όλα τα ήξερα και η γραμματέας του κατασκευαστή που είχε φιλική σχέση με τον δημοσιογράφο. Μέσα στην ζούγκλα των ΜΜΕ άρχισαν να πετιούνται δημοσιεύματα για την εν λόγο εταιρεία προφανώς δοσμένα από την γραμματέα του που ήρθε σε επικοινωνία με τον γνωστό δημοσιογράφο. Καθώς ήταν αναμενόμενο μπροστά στο να τα χάσει τα πάντα θυσίασε ένα «διαμέρισμα» και έδωσε 350.000 στον δημοσιογράφο μπας και βγει από το οικονομικό χάος που τον διακατέχει αν και δεν νομίζω διότι τα χρέη όλο και αυξάνονται. Αν η πληροφόρηση μου είναι σωστή η γραμματέας πήρε 30.000 ευρώ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !