«Τηλεοπτικοί ύμνοι» ξεφτίλας στην κερατωμένη σύζυγο με όρκους πίστης! Ο παρουσιαστής με τα βαμμένα μαλλιά που είχε τις ερωμένες με το τσουβάλι και το «Χρόνια Πολλά» On air στην «κυρά» του που δεν χωράει από τις πόρτες σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Αρκαδία και πέριξ.

Του Άρη Σπίνου

Μπορεί η προεκλογική περίοδος να έχει ένταση αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που γελάμε τόσο πολύ που ξεχνάμε τα πάντα. 

Παρακολουθούσαν όπως έμαθα κάποιοι φίλοι (έχουν και αυτοί τις εμμονές του) έναν φουκαρά με το φρεσκοβαμμένο μαλλί που δεν είχε πιάσει και καλά η βαφή, να λέει από την εκπομπή που κάνει «Χρόνια Πολλά» στην σύζυγο του για τα γενέθλια που είχε. Μιλούσε με όμορφα λόγια για το πόσο πιστός είναι  τόσα χρόνια δίπλα της!

 Γελούσαν και οι καναπέδες στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου έβλεπαν  την εκπομπή αυτή. Η Αθήνα είναι μικρή και όλοι γνωρίζουν πως το κέρατο στην «κυρά» του όπως την αποκαλεί έχει πάει σύννεφο. 

Μιλάμε για την επιτομή της κερατωμένης όπου οι ερωμένες κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο. Σήμερα βέβαια που η «εργαλειοθήκη» δεν έχει wolt το σπορ αυτό έχει κοπεί.

 Είναι όμως πραγματικά άθλιο να ξεφτιλίζεις δημόσια μια γυναίκα επειδή η ίδια έχει αξιοπρέπεια και δεν θέλει να μιλήσει για τις ταπεινώσεις που έχει δεχθεί από τον άνθρωπο αυτό. Η ίδια έχει αφιερωθεί στα εγγονάκια της και τον μοναχογιό της