Από ώρα σε ώρα όσα είχε γράψει το edolio5 πριν 6 μήνες ότι θα συμβούν την προεκλογική περίοδο! Με εντολή Μαξίμου ένταλμα σύλληψης για 53χρονο «αρχινονό» της νύχτας (είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του) με την κατηγορία του εντολέα της δολοφονίας Καραϊβάζ. Παίζει τα «ρέστα» της η κυβέρνηση πάνω στον τάφο του δημοσιογράφου.

Του Άρη Σπίνου

Η προσπάθεια της εκλογικής σωτηρίας της κυβέρνησης όπως ήδη έχει γράψει με προφητικό ρεπορτάζ στις 17/12/22 το edolio5 με αφορμή την υπόθεση Καραϊβάζ συνεχίζει να παίρνει σάρκα και οστά!

Ενώ το όνομα του αναφέρεται, μεταξύ και άλλων προσώπων στο διαβιβαστικό της ασφάλειας, σύμφωνα με το οποίο προφυλακίστηκαν τα αδέρφια Λάλα, ο ανακριτής δεν εξέδωσε από την αρχή εντάλματα σύλληψης αφού δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό στοιχείο πέρα των 2 ανώνυμων SMS όπως έχει γράψει το edolio5 που πάνω σε αυτά βασίστηκε η δικογραφία.

 Ακόμη και οι προφυλακίσεις των 2 αδερφών αποτέλεσε «νομικό άλμα» όπως είπαν στην εφημερίδα μας δικηγόροι που γνωρίζουν την δικογραφία.  Όπως μαθαίνουμε όμως τις τελευταίες ώρες οι πιέσεις που ασκούνται σε κύκλους της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση για να μεγεθυνθεί η δήθεν εξιχνίαση της υπόθεσης Καραϊβάζ οδηγεί σε νέα εντάλματα σύλληψης μεταξύ των οποίων και σε πασίγνωστο αρχινονό της νύχτας, που είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, το 2020 σε πάρκινγκ καταστήματος, ως του ηθικού αυτουργού και εγκεφάλου που έδωσε την εντολή για την δολοφονία. 

Η ΕΛΑΣ ισχυρίζεται ότι έχει ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την εμπλοκή του αλλά όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 στην υπάρχουσα δικογραφία κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. 

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες αφού όπως φαίνεται στην παρούσα φάση της προεκλογικής περιόδου αυτό που νοιάζει την κυβέρνηση είναι να παρουσιάσει μια «επιτυχία» και ας καταρρεύσει μετεκλογικά στα δικαστήρια.