Τρόμος και πανικός στο Μαξίμου από την «γραμμή» Κασιδιάρη στους ψηφοφόρους για τις εκλογές! «Να βάλετε οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. Να πάτε όλοι στις κάλπες».


edolio5 team

Το κόμμα Έλληνες καλεί τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση και σε κάθε περίπτωση να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη προτρέποντας να μην λείψει κανείς από τις κάλπες.

Άκυρες θεωρεί τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 ο φυλακισμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά τον αποκλεισμό του κόμματός του «Έλληνες», με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ωστόσο, το κόμμα Έλληνες καλεί τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να μην επιλέξουν λευκό, άκυρο ή αποχή, προκειμένου να «βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη».

Μεταξύ άλλων αναφέρει στην ανακοίνωση του: 

«Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή καθότι ΔΕΝ εμπιστεύεται ούτε τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, αλλά ούτε και τις προθέσεις των κομμάτων τους. Ιδίως όταν το ίδιο το πολιτικό σύστημα προκλητικά τους προωθεί. Συνοψίζοντας, καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες, μολονότι δεν θεωρούμε αυτές τις εκλογές ελεύθερες, να πάνε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. »